Căutare

Share this article

Trupa The Rolling Stones a ajuns pe primul loc în topul britanic cu cel mai recent album al ei, „Blue & Lonesome”, cel  mai recent material discografic al legendarului grup rock, conţinând înregistrări noi, care a reuşit această performanţă după o pauză de 22 de ani, informează BBC, citat de News.ro.

Albumul „Blue & Lonesome”, care a fost lansat oficial pe 2 decembrie anul acesta şi care care conţine coveruri ale unor cântece blues celebre, a generat vânzări combinate de 106.000 unităţi pe toate platformele – a doua performanţă în săptămâna de debut pentru un album din topul britanic din 2016, după discul „Blackstar” al regretatului cântăreţ David Bowie.

„Blue & Lonesome” este al 12-lea album al trupei The Rolling Stones care ajunge pe primul loc în topul din Marea Britanie.

Potrivit reprezentanţilor Official Charts Company, 95.000 de unităţi din vânzările acestui disc au fost au avut la bază suporturi fizice, restul reprezentând descărcări online şi streaming-uri.

De asemenea, „Blue & Lonesome” este singura nouă intrare în Top 40 din această săptămână.

Precedentul album al trupei The Rolling Stones care a ajuns pe primul loc în topul britanic a fost o reeditare din 2010 a materialului discografic „Exile On Main St.”, iar „Voodoo Lounge” din 1994 a fost precedentul album de studio al grupului care a ajuns în fruntea topului britanic.

În această săptămână, următoarele locuri în Top 5 din Marea Britanie au fost ocupate de albumele „Boe Together” (Michael Ball & Alfie), „Glory Days” (Little Mix), „The Wonder of You” (Elvis Presley) şi „24 Hrs” (Olly Murs).

În topul single-urilor, „Rockabye”, interpretat de Clean Bandit, în colaborare cu Anne-Marie şi Sean Paul, s-a menţinut pe primul loc pentru a cincea săptămână.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO