fbpx

Căutare

Share this article

”Perfect” este numele unei piese de Ed Sheeran, pe care o ştiţi cu siguranţă. Perfect este şi duetul format acum special pentru interpretarea acestui superb cântec. Ed SHeeran şi Beyoncé şi-au unit vocile în numele iubirii şi a ieşit ceva grozav. Piesa a fost lansată ieri de Ed Sheeran via Instagram, luând prin surprindere fanii ambilor artişti.

„Perfect” este un cântec de pe cel de-al treilea album al lui Sheeran, „Divide„, care a primit de curând două nominalizări la Grammy, la secţiunea pop (are şi un videoclip drăguţ în care cântăreţul se sărută cu actrita Zoey Deutch), şi reprezintă a treia colaborare dintre Ed Sheeran şi Beyoncé. În 2015, cei doi îi aduceau un omagiu lui Stevie Wonder prin performance-ul “Songs in the Key of Life — An All-Star Salute” iar câteva luni mai târziu, aveau să cânte îmreună “Drunk in Love”, la Global Citizen Festival.

Pentru Beyoncé, ”Perfect” este a treia colaborare din ultimele luni, după remixul „Mi Gente„, al lui J Balvin şi Willy William şi  „Walk On Water„, al lui Eminem.

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO