Elton John va semna coloana sonoră a musicalului „Diavolul se îmbracă de la Prada” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Nu cred că există foarte multe persoane care să nu fi văzut filmul „Devil Wears Prada” (Diavolul se îmbracă de la Prada) nominalizat la Oscar în 2007 pentru rolul interpretat de Maryl Streep.

Filmul a fost ecranizarea cărţii cu acelaşi nume scrisă de Lauren Weiberger care s-a inspirat din experienţa sa de viaţă trăită pe vremea în care a fost asistenta Annei Wintour, editorul-şef al revistei americane Vogue. Acum, filmul şi cartea vor fi sursa de inspiraţie a unui musical. Dar nu asta este vestea ce mare ci faptul că piesele ce vor apărea pe coloana sonoră vor fi compuse de Elton John.

Sunt un mare fan atât al cărţii, cât şi al filmului şi un mare admirator al universului modei”, a declarat cântăreţul Elton John pentru BBC, citat de news.ro.Abia aştept să mă implic în producţia acestui proiect uriaş al culturii populare”,

Actorii din distribuţia musical-ului, precum şi data de lansare nu au fost făcute publice.

Elthon John a mai avut colaborări cu domeniul teatrului atunci când a compus muzica pentru o versiune a musical-ului „Billy Elliot” precum şi pentru proiectul inspirat din opera „Aida” de Giuseppe Verdi.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO