fbpx

Căutare

Share this article

Casa de modă franceză Paco Rabanne pregăteşte un nou parfum, ale cărui nume, arome, şi dată de lansare nu au fost anunţate încă. În schimb, a fost anunţat numele noului ambasador al brandului, americanca Emily Ratajkowski, care a apărut ca actriţă în filme precum ”Gone Girl” (alături de Ben Affleck), videoclipuri gen „Love Somebody” (Maroon 5) sau ca model pe podium, în colecţiile lui Marc Jacobs, Miu Miu şi Bottega Veneta.

La cei 26 de ani, frumoasa brunetă, care şi-a anunţat de curând logodna cu actorul şi producătorul Sebastian Bear-McClard, se numără printre puţinele norocoase care transformă în aur tot ce atinge: roluri din filme, prezentări de modă, proiecte de activism, a semnat cu mărci precum DKNY, The Kooples, Jason Wu, a avut apariţii în reviste de fashion importante. Să nu mai vorbim de populatitatea de care se bucură în online, vedeta având 23,9 milioane de followers pe conturile sale de socilizare, dintre care 16,7 milioane numai pe Instagram.

Foto: Hepta

Aşa că, Julian Dossena, designerul de aur de la Paco Rabanne, a ştiut foarte bine pe cine să aleagă ca să-i reprezinte cea mai nou creaţie în materie de parfumuri.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO