fbpx

Căutare

Share this article

Actriţa Jennifer Lawrence, care în 2015 şi 2016 conducea topul celor mai bine plătite actriţe din lume, a fost de curând surclasată de Emma Stone, protagonista musicalului „La La Land” (care i-a adus de altfel un Oscar). Asta, conform uneia din celebrele liste anuale întocmite de Forbes, care arată că Stone, în vârstă de 28 de ani, a câştigat 26 milioane de dolari (înainte de impozitare) între iunie 2016 şi iunie 2017, cu doar 500.000 de dolari peste cea mai mare salariată din lume, Jennifer Aniston. Lawrence se clasează astfel pe locul al treilea, cu 24 de milioane de dolari, cu mult mai puţin, aşadar, faţă de cele 46 de milioane de dolari pe care i-a câştigat în 2016.

O mare parte din banii câştigaţi de aceste actriţe provin însă din alte domenii decât din fime: Jennifer Aniston, de exemplu, a câştigat cea mai mare parte a salariului din campaniile pentru companii aeriene precum Emirates, Smartwater şi Aveeno. În timp ce Jennifer Lawrence, a încasat o bună parte din câştiguri din campania pentru casa de modă Dior.

 

Pe locurile următoare în lista Forbes se află Melissa McCarthy, care cu cei 18 milioane de dolari câştigate anul acesta, s-a clasat pe locul al patrulea; Mila Kunis, care a cumulat, graţie rolului său din comedia “Bad Moms” şi a vocii împumutate lui Meg din animaţia “Family Guy”, peste 15 milioane de dolari, se află pe locul al cincilea. Emma Watson, Charlize Theron, Cate Blanchett, Julia Roberts şi Amy Adams ocupă următoarele locuri în clasament.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO