fbpx

Căutare

Share this article

Foarte rar se întâmplă ca vedetele să vorbească deschis despre problemele cu care se confruntă. Însă actriţa Emma Stone, câştigătoare a Oscarului pentru rolul din „La La Land”, n-a ezitat să se confeseze jurnalistului Stephen Colbert.

Discuţiile au avut loc în timpul emisiunii The Late Show with Stephen Colbert, Emma Stone fiind invitată să vorbească despre cel mai recent film al său, Battle of the Sexes”, un film inspirat de povestea tenismenei Billie Jean King, o poveste emoţionantă despre un meci de tenis iconic şi despre statutul femeii în lumea tenisului.

În timpul emisiunii, Emma Stone a mărturisit în direct că se luptă de când se ştie cu accesele de anxietate şi că face terapie pentru această problemă de la vârsta de 7 ani.

Mai mult de atât, actriţa a adus în platoul de filmare un desen pe care l-a făcut în timpul şedinţelor de terapie. Desenul său de copil este un autoportret: o fetiţă stă alături de un monstru verde, foarte-foarte mic, care întruchipează anxietatea. Mesajul desenului? „I am bigger than my anxiety” (sunt mai presus de anxietatea mea).

„Eram un copil foarte, foarte, foarte anxios şi aveam foarte multe atacuri de panică. Mi-au fost de mare ajutor şedinţele de terapie”, a mărturisit vedeta. În timpul show-ului actriţa a declarat că încă mai are momente de anxietate, dar că, din fericire nu mai face atacuri de panică. Vedeţi interviul complet mai jos. 

Emma Stone este una dintre puţinele vedete care nu se tem să vorbească public despre problemele de natură psihică şi care pledează pentru terapie şi tratarea cu responsabilitate a problemelor de acest gen. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO