fbpx

Căutare

Share this article

Emma Stone a devenit de scurtă vreme ambasador al brandului Louis Vuitton, iar acum îşi face debutul în prima campanie de advertising a brandului. Actriţa, care a câştigat Oscarul pentru rolul său din „La La Land”, a fost foarte selectivă până acum în ceea ce priveşte brandurile cu care se asociază. Însă Louis Vuitton i se potriveşte de minune.

Campania „Spirit of Travel” prezintă colecţia pre-fall 2018 a brandului francez de lux, semnată de designerul Nicolas Ghesquière. Iar şedinţa foto care prezintă noua colecţie de genţi de lux a avut loc… în deşertul californian.

Cromatica imaginilor şi settingul duc cu gândul la o atmosferă vintage care contrastează puternic cu eleganţa şi noutatea genţilor LV din noua colecţie. Oricât de ciudat ar părea locul ales pentru acest shooting realizat de fotograful britanic Craig McDean, din punct de vedere artistic decorul şi atitudinea actriţei se potrivesc perfect cu genţile de lux Capucines. Celebra casă Vouitton a declarat că imaginile „întruchipează o eroină îndrăzneaţă, încrezătoare şi mereu în mişcare”.

 

 

Campania realizată de Louis Vouitton va fi lansată în această primăvară în majoritatea revistelor internaţionale de fashion. Cu Emma Stone drept imagine a colecţiei, putem deja să ne imaginăm succesul.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO