fbpx

Căutare

Share this article

Covorul roşu, pe care păşesc eleganţa, stilul, ineditul, există nu doar la premiile Oscar sau Grammy, ci şi la ceremoniile unor publicaţii care îşi au şi ele premiaţii lor. Cunoscuta revistă de lifestyle „Elle” a premiat de curând personalităţi din industria filmului, modei, muzicii, designului în cadrul ceremoniei Elle UK Style Awards (eveniment organizat de „Elle” împreună cu H&M).

Îmbrăcată într-o superbă rochie Dior, albă cu imprimeuri stilizate, Emma Watson – pe care o ştiţi ca Hermione Granger din seria de filme “Harry Potter” şi pe care o veţi vedea şi în musical-ul “Beauty and the Beast”, ce va fi lansat în martie – şi-a adjudecat premiul la categoria femeia anului.

Debbie Harry. Foto: Hepta

Debbie Harry, vocalul trupei punck Blondie, îmbrăcată într-un costum Vivienne Westwood roşu şi pantofi monocromi, a fost declarată “Style Icon”.

Erdem Moralioglu, care şi-a făcut apariţia într-un outfit negru, a primit premiul pentru cel mai bun designer britanic.

Erdem Moralioglu. Foto: Hepta

Tânăra Sasha Lane, care a debutat anul trecut în “American Honey”, regizat de Andrea Arnold, a primit premiul pentru cea mai bună actriţă la debut.

Christine and the Queens, cântăreaţă, compozitoare şi producătoare franceză, a fost premiată pentru albumul anului.

Riz Ahmed, pe care îl ştiţi din “Nightcrawler”, al lui Dan Gilroy, a fost declarat actorul anului.

Germanca Damaris Goddrie a câştigat premiul la categoria modelul anului.

Burberry, a fost ales brandul britanic al anului, Orsola de Castro, fondatorul From Somewhere (pionier al aşa zisei “mode etice”), a primit premiul H&M, în timp ce designerul francez Simon Porte Jacquemus şi designerul australian Kym Ellery au fost şi ei onoraţi cu câte un premiu, la categoriile Fashion Director’ Choice şi Emerging Brand Of The Year.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO