fbpx

Căutare

Share this article

Veste mare pentru fanii lui Enrique Iglesias! Iubita sa, Anna Kournikova, fostă jucătoare profesionistă de tenis, a născut zilele trecute gemeni, un băiat şi o fată pe nume Nicholas şi Lucy. Surpriza este cu atât mai mare cu cât sarcina a fost un secret bine tăinuit de cei doi în faţa lumii, la fel cum au reuşit să tăinuiască multe alte aspecte ale relaţiei lor îndelungate. Foarte discreţi încă de la începutul relaţiei, care a început în 2001, cu ocazia videoclipului ”Escape” în care Enrique (42 de ani) apare alături de Anna (36 de ani), cântăreţul spaniol şi frumoasa sportivă de origine rusă nu s-au căsătorit până acum deşi au declarat întotdeauna că trăiesc ca un cuplu căsătorit.

Nu am crezut niciodată ca a fi căsătorit ar face diferenţa”, spunea la un moment dat artistul citat de Daily Mail. „Poate gândesc astfel pentru că provin dintr-o familie cu părinţi divorţaţi, dar nu cred că iubeşti pe cineva mai mult din cauza unei bucăţi de hârtie. Iar în zilele noastre nu este un tabu să ai copii fără a fi căsătorit. Ceea ce face diferenţa este să fii un părinte bun”, mai spunea fiul lui Julio Iglesias.

Speculaţii despre o posibilă nuntă au apărut şi anul trecut, când Anna Kournikova (jucătoarea care s-a impus de două ori la Australian Open, în 1999 şi 2002, la dublu) a început să poarte pe deget un inel cu diamant. Cert este că de atunci, fosta jucătoare nu a mai apărut în lumina reflectoarelor timp de un an întreg, ultima fotografie reprezentând-o pe o barcă în Maiami, în noiembrie 2016.

În Miami – acolo unde cuplul trăieşte de ani buni într-o casă de milioane de euro – au fost aduşi de altfel, pe lume, şi gemenii.

 

 
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO