Era skinny jeans se pare că a trecut. E timpul pentru haine mai comode! - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Deja pare greu să ne amintim acea epocă în care omniprezenţii skinny jeans nu reprezentau prima opţiune în materie de alegere vestimentară pentru femei. Se pare că cei care dictează moda vin acum cu veşti bune: era acestor pantaloni incomozi a trecut în mod oficial.

De la Kate Moss şi până la Michelle Obama, skinny jeans erau preferaţii tuturor, însă în ultimii ani, conceptul de ceea ce este cool s-a schimbat radical, după cum anunţă The Independent.

Aşadar, acum este vremea să nu ne mai bizuim pe skinny jeans ca pe un partener de viaţă şi să alegem acei pantaloni din denim mai largi care nu ne scot atât de bine în evidenţă silueta, dar care sunt mult mai confortabili.

Asemenea majorităţii trendurilor, ideea de haine confortabile a început să se întipărească în mintea tuturor după ce brand-uri precum Vetements sau Marques’ Almeida a dat o semnificaţie reîntoarcerii la adevăr prin introducerea jeans-ilor confortabili, lucru care a început să se vadă semnificativ pe stradă.

Foto: iStock

Conform Elle Magazine, cumpărăm mai mulţi jeans decât oricând, aşa cum raportează şi site-ul de cumpărături online net-a-porter.com care susţine că jeans-ii Vetements nu rămân niciodată în stoc deşi au un preţ destul de piperat ce ajunge şi la 800 de lire sterline perechea. Mai mult, asos.com a anunţat o vânzare de 12 mii de perechi de ‘Farleigh’ Mom jean (acei pantaloni cu talie înaltă, mult mai lejeri şi mai comozi).

Criticii de la Elle spun că acest lucru se întâmplă deoarece oamenii încearcă să caute haine cât mai confortabile şi astfel se indică o nouă modă.

Skinny jeans ar putea să se reîntoarcă în curând, însă, până atunci ne putem bucura de o epocă de aur mult mai relaxată şi mai comodă, chiar dacă aduce şi nişte siluete mai voluminoase. Aşadar, la cumpărături cu noi, căci moda ne lasă să respirăm!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO