Music
Este confirmat: Beyonce şi Jay-Z vor susţine un turneu împreună
„On the Run 2” (OTR II) se numeşte turneul care va începe miercuri, 6 iunie, la Cardiff (Marea Britanie), şi care va trece prin 15 oraşe din Regatul Unit şi Europa înainte de a ajunge în alte 21 de oraşe din America de Nord.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
„On the Run 2” (OTR II) se numeşte turneul care va începe miercuri, 6 iunie, la Cardiff (Marea Britanie), şi care va trece prin 15 oraşe din Regatul Unit şi Europa înainte de a ajunge în alte 21 de oraşe din America de Nord.
Oana Borviz
|Reading time: 2 mins
Share this article

În urmă cu aproximativ o săptămână, online-ul fierbea în aşteptarea confirmării zvonurilor conform cărora Beyonce şi Jay-Z ar pregăti un turneu împreună. Pentru că asta sugera însăşi Beyonce pe paginile ei de Facebook şi Ticketmaster, unde postase datele şi locurile privind presupusele concerte comune (am scris şi noi despre asta aici). Însă, vestea nu a fost confirmată până zilelea acestea, când cele două superstaruri i-au asigurat pe fani, printr-un comunicat de presă, că vor avea parte de acest turneu.

On the Run 2” (OTR II) se numeşte turneul care va începe miercuri, 6 iunie, la Cardiff (Marea Britanie), şi care va trece prin 15 oraşe din Regatul Unit şi Europa înainte de a ajunge în alte 21 de oraşe din America de Nord. Nu ştim dacă turneul are vreo legătură cu romanul ”On the Road”, al lui Jack Kerouac, însă Beyonce şi Jay-Z au mai fost împreună într-unul intitulat „On the Run”, în 2014, când promovau albumul ei, „2013” şi pe cel al lui Jay-Z, „Magna Carta Holy Grail”.

Turneul este prezentat de Live Nation Global Touring în asociere cu Parkwood Entertainment şi Jay’s Roc Nation (compania de entertainment a lui Jay-Z), iar biletele vor fi vândute publicului larg începând de luni, 19 martie pe LiveNation.com şi la „toate punctele de vânzare obişnuite„, după cum se arată în comunicat (mai multe detalii puteţi găsi pe beyonce.com).

Recent, Beyonce şi Jaz-Z au lansat împreună şi un videoclip, „Family Feud„, colaborarea lor de pe ultimul album al lui Jay-Z, „4:44”, regizat de Ava DuVernay, al cărui ultim film „A Wrinkle in Time” a avut de curând lansarea în cinematografe. Priviti-i şi veţi şti cum vor fi în turneu!

 

Datele dconcertelor din Regatul Unit şi Europa:

6 iunie – Cardiff, UK Principality Stadium

9 iunie – Glasgow, UK Hampden Park

13 iunie – Manchester, UK Etihad Stadium

15 iunie – Londra, UK London Stadium

19 iunie – Amsterdam, NL Amsterdam Arena

23 iunie – Copenhaga, DK Parken Stadium

25 iunie – Stockholm, SW Friends Arena

28 iunie – Berlin, DE Olympiastadion

30 iunie – Varşovia, PL Stadion Narodowy

3 iulie – Cologne, DE RheinEnergieStadion

6 iulie – Milano, IT San Siro

8 iulie – Roma, IT Stadio Olimpico

11 iulie – Barcelona, ES Olympic Stadium

14 iulie – Paris, FR Stade de France

17 iulie – Nisa, FR Allianz Riviera 

Music
Share this article