Căutare

Share this article

Cuplul Enrique Iglesias şi Anna Kournikova nu este singurul care are mult mai multe motive de bucurie cu ocazia acestui Crăciun. Dacă cei doi tocmai şi-au mărit familia cu gemenii Nicholas şi Lucy, actriţa Eva Longoria şi magnatul media Jose Bastón se pregătesc să-i spună ”bun venit!„ primului lor copil. Însărcinată în a patra lună, actriţa americană va deveni mamă (de băiat) în primăvara anului viitor, acesta fiind primul ei copil dar al patrulea pentru Jose, care este deja tatăl lui José, Tali şi Mariana, copiii pe care îi are din mariajul cu prima soţie, actriţa Natalia Esperón.

O ”binecuvântare”, după cum numea, cu un an înainte, Eva Longoria, gândul de a deveni mamă. Vestea vine, iată, după aproximativ un an şi jumătate de când actriţa din „Desperate Housewives” (42 de ani) şi-a unit destinele cu mexicanul Bastón (49 de ani), director al Televisia (companie multimedia mexicană). Cei doi au fost împreună înainte de căsătorie încă trei ani.

Spre deosebire de Longoria, care este mai mereu în lumina reflectoarelor (este un utilizator pasionat de Instagram, printre altele), Bastón este extrem de discret, expunându-se public destul de rar şi neavând nici măcar un cont pe reţelele sociale. Dar acestea sunt doar mici diferenţe care nu afectează cu nimic, ba dimpotrivă echilibrează acest cuplu. Iar Eva ştie deja că soţul ei va fi un tată ”uimitor”. Şi asta pentru că vede cum se poartă cu copiii lui din prima căsătorie: ”Este un om total lipsit de egoism şi este un tată uimitor, copiii lui sunt cel mai important lucru pentru el şi este cu adevărat frumos să-i priveşti împreună”, spune ea, citată de The Hollywood Reporter, accentuând calităţile acestui bărbat. „Nu doar ceeea ce face pentru mine….ci şi felul în care se poartă cu chelnerul, cu valetul sau cu o femeie în vârstă care încearcă să intre în lift… este admirabil”, mai spune actriţa care îi este recunoscătoare lui Jose Bastón pentru echilibrul din viaţa ei de acum.

 

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO