fbpx

Căutare

Share this article

Ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Evenimente astrologice DECEMBRIE 2021. Incepe a douasprezecea luna a anului si ultima din acest an.

Neptun direct – 1 decembrie

Inca din prima zi a lunii, Neptun isi incheie miscarea retrograda inceputa in 25 iunie. Te poti astepta la infruntarea unor iluzii. Unele situatii care ti-au parut confuze pana acum se limpezesc. Creativitatea creste, de asemenea si incliniatia spre a face ceva nou.

Luna noua in Sagetator si Eclipsa de Soare – 4 decembrie

Nu la mare distanta de schimbarea mersului lui Neptun, avem si o frumoasa Luna noua in aventurosul Sagetator. Si e cu atat mai spectaculoasa cu cat va acoperi si Soarele intr-o eclipsa. Dar asta nu e tot. Bifam cu aceasta ocazie ultima eclipsa pe axa Gemeni-Sagetator. Este un moment de trezire, de incurajare a extinderii orizonturilor, de crestere a increderii de sine. Energia Sagetatorului va da tuturor posibilitatea de a incerca o alta perspectiva, de a-si intari credinta, de a-si stimula viziunea si speranta. Este vremea unor noi inceputuri care au la baza concluzii importante trase in acest an greu incercat.

Luna plina in Gemeni – 18 decembrie

Daca Luna noua a fost in Sagetator, Luna plina va fi in Gemeni. Este prima lunatie in aceasta zodie (fara sa fie insotia si de o eclipsa). Acesta Luna plina pune puternic lumina reflectorului pe vietile tututor. “Trebuie sa stiu!” devine ceva urgent, essential. Fii atent la mesajele pe care le primesti de oriunde. Ele te for ajuta sa finalizezi proiecte sau sa faci un anunt mega-important.

 Venus retrograd, Chiron direct – 19 decembrie

Venus planeta iubirii intra in retrograd in Capricorn si va ramane asa pana in 29 ianuarie 2022. Acest retrograd ofera sansa de a privi inapoi pentru a face o retrospectiva asupra relatiilor de orice natura, asupra finantelor si asupra proiectelor in desfasurare.

Venus retrograd influenteaza in principal banii si amorul, insa se extinde si catre alte zone din sfera “afaceri sau placere”. Prieteni vechi, iubiti vechi, proiecte vechi apar in fata ta pentru a fi rezolvate intr-un fel sau altul. Un fel de ori la bal, ori la spital, iar metodele care te vor ajuta sa iei o decizie nu vor fi cele mai ortodoxe. Insa, cum se spune, in dragoste si in razboi orice este permis.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO