fbpx

Căutare

Share this article

Evenimente astrologice IULIE 2021. Luna iulie ne ofera posibilitatea de a imbratisa energia uimitoare a zodiei Leu. Venus si Marte sunt deja aici, intr-o alianta stralucitoare, iar Soarele ii va urma in 22 iulie.

Venus si Marte, amorezii zodiacului, aduc dorinte, aduc actiune. Si multe oportunitati iti bat la usa, mai ales in ceea ce priveste talentele si pasiunile tale. Venus in Leu inseamna tendinte cand vine vorba despre moda, muzica, filme. Marte in Leu ofera incredere, autoritate pentru a face lucrurile sa se intample. Energia comuna a celor doi inseamna generozitate, caldura, vibratii care fac lucrurile cu adevarat speciale sa se intample.   

Evenimente astrologice: insa se simte Mercur retrograd

Luna iulie incepe, insa, sub semnul Racului si a Lunii in Berbec. Rabdarea te duce acolo unde vrei sa fii, dar pot aparea si confuzii din cauza lui Mercur, chiar daca a iesit din miscarea retrograda. Intervin si emotiile lui Neptun retrograd, de aceea ar trebui sa verifici de doua ori fiecare detaliu, ca sa fii sigur ca nu s-a strecurat pe undeva vreo eroare. Noroc cu unghiul dintre Soare si Uranus care aduce mai multa inovatie, putina revolutie si o noua abordare in ceea ce priveste sanatatea emotionala si starea de bine.

Luna noua in Rac

In 10 iulie, Luna noua in Rac aduce o incantare, o vizita supriza, ceva care iti stimuleaza sufletul. De asemenea, intalnirea dintre Venus si Saturn va pune mai multa lumina pe relatii, pe prieteniile adevarate. Instinctul caritabil devine mai proeminent intre 12 si 18 iulie. Este o periaoda buna sa strange fonduri pentru o cauza nobila.

De asemenea, opozitia dintre Soare si Pluto te solicita sa aduci echilibru intre viata de familie si viata profesionala.

Evenimente astrologice: soarele in Leu

Momentul cheie al lunii este intrarea Soarele lui Leu, din 22 iulie. De la nevoile emotionale ridicate ale Racului, se ajunge la energia jucausa, nonsalanta, stralucitoare a Leului.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO