fbpx

Căutare

Share this article

Evenimente astrologice IUNIE 2021. Sezonul Gemenilor este în plină desfășurare, oferindu-ne șansa de a avea întâlniri interesante. De altfel, ce ți-ai putea dori altceva după toate aceste luni de restricții? Totuși, Mercur, planeta care patronează zodia, este in mișcare retrogradă până aproape de sfârșitul lunii (22 iunie), ceea ce solicită puțină precauție cu privire la cuvintele pe care le spui. Dar nu te lăsa descurajat. Trage o gura de aer proaspăt si repară ce e de reparat, amână ce e de amânat, reprogramează ce se poate. Și, în acest fel, poți întoarce în avantajul tău eventualele probleme apărute.

Precauții cu Mercur retrograd

Gemenii guvernează comunicarea zilnic, de aceea trebuie sa fii atent la conexiunile rapide cu oamenii pe stradă, la muncă, în familie, cu rudele, cu vecinii. Atenție la mesajele pe care le trimiți prin SMS sau email. De asemenea, pot apărea influențe in ceea ce privește tehnologia, aplicațiile. Fii atent la rezervarile pe care le faci. Fii atent la aparatura electronică, la sistemele de securitate. Verifică automobilul, motocicleta la filtrele de aer, de ulei etc.

Citește și: Ce caracteristici sunt specifice fiecărei zodii şi cât de importante sunt în vieţile noastre

Venus schimbă două zodii

Incă din a doua zi de iunie, Venus părăsește Gemenii ăi se mută în Rac, aducând mai multe ocazii pentru reuniuni cu familia, orientarea către vechi pasiuni sau redecorarea casei. Va prinde bine o astfel de perioada după tranzitul destul de agitat prin Gemeni.

Spre finalul lunii, in 27 iunie, Venus se instalează in regalul Leu. Așteaptă-te la o perioadă romantica, jucăușă, creativă. Mutarea lui Venus in Leu poate fi declarată una dintre cele mai spectaculoase din acest punct de vedere.

Eclipsa de Soare în Gemeni

Ziua de 10 mai aduce două evenimente importante. Luna nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă. Este prima eclipsă solară a anului. Discul Lunii acoperă total soarele, doar că, fiind mai departe de Pământ, Luna va lăsa Soarele cu o aură strălucitoare.

Aura are o deosebită semnificație spirituală, fiind simbolul Divinității, a Luminii divine care nu lasă întunericul să domnească.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO