fbpx

Căutare

Share this article

Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd? Evenimente astrologice SEPTEMBRIE 2021. Incepe a noua luna a anului, prima luna de toamna, luna in care incepi sa tragi linie pentru ce a fost si sa te gandesti la planurile pentru ce vei face in urmatorul an.

Cosmosul ne incurajeaza pe fiecare dintre noi, inca din primele zile ale lunii sa preluam controlul asupra propriilor vieti, sa construim structuri solide. Luna noua in Fecioara din 6 septembrie reprezinta oportunitatea de a incepe de la zero. Ajustarea atitudinilor mentale si perfectionarea planurilor te vor ajuta sa te asiguri ca esti bine pregatit pentru ce va urma.

Citeste si: Semnificatia alunitelor de pe fata ta. Ce mesaje au acestea in functie de locul in care apar

Ce aduc echinoctiul de toamna si Mercur retrograd: Venus in Scorpion

Pe 10 septembrie, planeta iubirii, Venus, intra in Scorpionul cel profund si emotional. Aceasta schimbare va impune o energie dinamica ce va avea un puternic impact asupra relatiilor, dar si asupra finantelor tuturor. Venus va avea grija sa fim cu totii mai asertivi si mai interesati de propria persoana. Pasiunea este in crestere, la fel si dorinta de a castiga mai mult bani. De aceea luna septembrie este una excelenta pentru a reusi.

Venus in Scorpion ne reaminteste, de asemenea, ca trebuie sa ne canalizam energia spre propria fericire si mai putin spre putere.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.ro!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO