Există un set LEGO perfect pentru fiecare copil - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Descoperă cadouri de construit!

Părinții cunosc cel mai bine ce le place copiilor lor, dar și ce îi motivează și ce îi ajută să se dezvolte. Seturile LEGO® sunt răspunsul perfect la toate pasiunile și interesele micilor constructori. Animale, păpuși, mașini și mașinării, povești fantastice, aventuri în spațiu, jocuri, sport – fiecare temă include cadouri interesante care subliniază dragostea și grija. Prin construcție liberă, joc de rol, decorațiuni personalizate –puteți încuraja pasiunile copiilor în moduri distractive și neașteptate, ajutându-i în același timp să dezvolte competențe esențiale, cum ar fi creativitatea, rezolvarea problemelor și comunicarea, care îi vor ajuta să se dezvolte armonios în continuare.

Citește și: Fondatorul LEGO: de la dulgherul ce vindea scări și jucării de lemn, la inventatorul celor mai cunoscute jucării din lume

Există o selecție enormă de seturi și modele LEGO, disponibilă pentru fiecare vârstă, în funcție de abilitățile și interesele copiilor. Fiecare set LEGO este unic, fiind în același timp o jucărie, o experiență captivantă dar și o rampă de lansare a ideilor. Găsiți cele mai interesante cadouri ale acestui sezon de sărbători pentru a construi, și reconstrui, ore în șir.!

Distracție cu roți și aripi

Cei mici pot explora cerul sau împrejurimile cu mașinării fascinante

Arena de cascadoriiLEGO® City (60295)

Micii amatori de cascadorii pot sări cu  motocicleta prin  cercul de foc, pot încerca diverse sărituri cu  două monster trucks și pot reconfigura cu ușurință modulele cascadoriilor pentru diferite rezultate. Modelul poate fi combinat cu alte seturi Stuntz pentru mai multă acțiune!

LEGO

LEGO® Technic™ Jeep® Wrangler (42122)

Cunoști un copil căruia i-ar plăcea să-și construiască propriul 4X4 off-road? Lasă-i să creeze o lume de aventuri off-road cu acest model extrem de realist. , explorând această legendară mașină de teren, echipată cu un buton pentru a opera direcția frontală, suspensie puternică pe ax articulat – funcții minunate de explorat și testat pe obstacolele de acasă.

LEGO

Aventuri infinite cu prietenii din lumea animalelor

LEGO® DUPLO® Hambar, tractor și animale de la fermă (10952)

Acest set oferă multe scenarii de joacă, fiind o jucărie educativă excelentă pentru copiii mici care adoră animalele sau tractoarele. Setul include clădiri de fermă plus  tractor, un porcușor, o oiță, un cal, un câine, o găină, un cocoș și vaci pe care cei mici le pot îngriji.  În timp ce copiii se joacă îndeplinind diversele activități de la fermă își dezvoltă abilitățile motorii fine precum și cele sociale și emoționale.

LEGO

Centrul de călărie din pădure LEGO® Friends (41683)

Copiii pot explora călare pădurea alături de Mia, fratele ei Kevin și Savannah care este însoțită de câinele ei ghid Goldie. La fermă, micii constructori își pot crea povești în care îngrijesc căluții sau se relaxează în casa din pădure cu bucătărie, dormitor și sufragerie. Distracția continuă și afară unde se construiește un foc de tabără la care vor sta mini-păpușile să povestească și să mănânce bezele pe băț.  Setul vine cu o multitudine de accesorii pentru a încuraja jocul creativ și a împărtăși experiența cu prietenii.

LEGO

Lumile jocurilor video preferate au devenit realitate

Dacă celui mic îi plac atât jocurile fizice cât și cele digitale, dăruiește-i o dimensiune suplimentară de distracție tangibilă explorând lumile lor preferate.

Portalul ruinat LEGO® Minecraft™ (21172)

Fanii Minecraft™ vor adora această aventură palpitantă. Cei mici îl pot ajuta pe emblematicul Steve în misiunea sa de a crea armura supremă. Comenzile manuale pot activa și dezactiva portalul interdimensional periculos, Această ținând jucătorii Minecraft ocupați cu orele!

LEGO

Set de bază LEGO® Super Mario™ Adventurile lui Luigi (71387)

O nouă experiență socială unică, care le permite copiilor și fanilor să se conecteze cu figurile LEGO® Mario™ și LEGO® Luigi™ pentru aventuri noi-nouțe pentru 2 jucători în universul LEGO Super Mario. Un cadou incredibil pentru copiii care vor să se joace cu cele mai noi tehnologii, experiența de joc LEGO Super Mario este unică prin faptul că toți copiii pot construi liber niveluri Super Mario și le pot combina cu seturile de expansiune LEGO Super Mario în moduri distractive și interactive.

LEGO
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO