Fanfara Ciocârlia, cap de afiş la Cluj în 2018 - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Fanfara Ciocârlia, una dintre cele mai apreciate formaţii româneşti în întreaga lume, va fi cap de afiş la Cluj-Napoca în 2018. Este primul nume mare anunţat de festivalul Jazz in the Park 2018, care la anul va dura 11 zile.

O săptămână şi jumătate de muzică live cu trupe internaţionale şi româneşti propune cea de-a şasea ediţie a festivalului Jazz in the Park, care va avea loc la Cluj în 21 iunie-1 iulie 2018. Festivalul şi-a anunţat primele trupe confirmate pentru ediţia de anul viitor: Fanfare Ciocârlia, Moonlight Breakfast, A-C Leonte, JazzyBIT, Antal Gabor Trio.

Primul mare nume anunţat pentru Jazz in the Park 2018 este Fanfare Ciocârlia, formaţia care a uimit publicul cu stilul ei balcanic, exuberant, dinamic şi plin de viaţă. Trupa a cântat la unele dintre cele mai renumite festivaluri de muzică din lume şi a avut concerte aproape peste tot pe glob, de la Statele Unite ale Americii, Europa şi Asia. Membrii fanfarei sunt consideraţi pionieri ai genurilor Balkan Brass şi Balkan Beats, iar stilul lor unic le-a asigurat popularitatea pe plan internaţional. Mai mult, albumul lor „Onwards To Mars” a fost premiat la Songlines Music Award drept cel mai bun album european lansat în 2017. În plus, Fanfare Ciocârlia a fost distinsă cu mai multe premii internaţionale, iar muzica lor e coloana sonoră pentru mai multe producţii cinematografice.

Concertul susţinut de Fanfare Ciocârlia va avea loc duminică, 1 iulie, în Parcul Central din Cluj.

De la şapte zile, festivalul creşte anul viitor la 11 zile de desfăşurare. Astfel, Concursul Internaţional Jazz in the Park va avea loc, pentru prima dată în weekend, de vineri şi până duminică, în perioada 22-24 iunie 2018. Vor urma concerte pe bilete şi reprezentaţii stradale, iar timp de patru zile, concertele vor avea loc pe scenele din Parcul Central, de joi, 28 iunie şi până duminică, 1 iulie.

Jazz in the Park va avea loc în 21 iunie-1 iulie 2018 în Parcul Central din Cluj, pe Malul Someşului şi în săli de concerte. Intrarea la evenimentele din spaţiul public este liberă, pe bază de bilet neobligatoriu, iar pentru concertele din săli vor fi puse în vânzare abonamente. Detalii pe www.jazzinthepark.ro.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO