Căutare

Share this article

Ultimul film în care a jucat actriţa americană Carrie Fisher (care a murit în 2016 în urma unui atac de cord) a fost ”Star Wars: The Last Jedi”, ce i-a fost dedicat un an mai târziu, când a fost lansat. Deşi a jucat în multe filme mari (”Hannah and Her Sisters”, ”Soapdish”), toată lumea îi asociază numele cu seria Star Wars, unde s-a identificat incredibil de bine cu Prinţesa Leia, în trilogia ”Star Wars” (1977 – 1983) şi în “Star Wars: The Force Awakens” (2015), pentru care a fost nominalizată de trei ori la Saturn Award (important premiu acordat anual de Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films). Nu e de mirare, aşadar, că nimeni nu-şi putea imagina o altă actriţă care să-i ia locul în celebra serie. Până acum, căc fanii Star Wars au găsit o soluţie: Meryl Streep. Ei da, admiratorii acestui SF istoric cred că Meryl Streep, ”cea mai bună actriţă din generaţia sa”, cum mai este numită în presa de specialitate, ar putea-o înlocui admirabil pe Fisher. Aşa încât, aceştia au iniţiat o petiţie online prin care sugerează ca Meryl Streep să preia rolul Prinţesei Leia, în Star Wars: Episode IX. Conform Fox News, petiţia a fost lansată duminică după-amiază şi a strâns deja 8.400 de semnături dintr-un target de 9000.

Foto: Hepta

Ca fani ai seriei Star Wars şi ai lui Carrie Fisher, dorim cu adevărat ca Leia să strălucească în Episodul IX şi cu siguranţă nu vrem să fie scoasă brusc din film în lipsa unui complot rezonabil„, scriu fanii în petiţie. „Prin urmare, înlocuirea Leiei este o opţiune ideală pentru noi şi credem că Meryl Streep este un candidat ideal pentru a o juca pe Leia„, mai spun aceştia făcând referire, printre altele, la performanţa lui Streep din filmul „Postcards From the Edge”, bazat pe un scenariu de Carrie Fisher.

Personajul Prinţesei Leia urma să devină mult mai proeminent în următoarea parte a seriei, însă moartea neaşteptată a lui Fisher a determinat rescrierea scenariului. Fanii speră însă că petiţia lor va influneţa într-un fel pozitiv echipa filmului, care ar trebuie să ajungă-n cinematografe în decembrie 2019. ”Forţa să fie cu Carrie Fisher, Meryl Streep şi Prinţesa Leia!„, scriu ei la final, într-un stil science fiction. Rămâne de văzut ce reacţie va avea Meryl Streep la toate astea!.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO