Căutare

Share this article

Fosta concurentă de la „Vocea României”, Feli Donose, i-a cucerit pe toţi cu farmecul şi vocea ei. Viaţa acelei fete s-a schimbat radical. A slăbit câteva kilograme bune, şi-a recăpătat energia pierdută şi a scos multe HIT-uri până acum. Nu se opreşte aici. Feli mai are multe lucruri de demonstrat pe piaţa muzicală de la noi.

 

Cum ai descrie în câteva cuvinte povestea vieţii tale?

O poveste pe care aş citi-o şi reciti-o, pentru că ştiu sigur că de fiecare dată aş descoperi ceva bun pentru dezvoltarea mea spirituală, emoţională şi tot ceea ce înseamnă “dezvoltare” în viaţa unui om simplu plin de speranţă şi visuri de împlinit.

 

Care este proiectul la care lucrezi acum?

În urmă cu o lună am lansat primul album din cariera mea, album care se numeşte “Eu sunt Feli”, pe care acum îl promovez şi de care mă bucur mult! “Proiectul” este să îmi cânt compoziţiile scrise din toată inima mea, sincer şi deschis.

 

Când nu faci muzică, ce îţi place să faci?

Să stau în pat, să citesc o carte bună, să beau ceaiuri de sunătoare şi de tei şi să dorm! 🙂

 

Ce a însemnat Vocea României pentru tine?

Ocazia de a-mi învinge teama de judecata omului şi de “în direct”.

 

Cine este omul care ţi-a schimbat viaţa?

Mulţi oameni au intrat şi ieşit din viaţa mea şi fiecare a schimbat câte ceva. De ce? Pentru că aşa a trebuit să fie, spre binele meu. Totuşi, fără modestie astăzi spun că eu mi-am schimbat singură viaţa. Cu cea mai mare doză de curaj şi încăpăţânare moştenite de la mama, şi, cu ajutorul lui Dumnezeu, m-am lăsat ghidată de inimă şi am plecat în lume să mă găsesc. Acum sunt aici şi tot drumul parcurs până în prezent îmi arată că e bine să îţi asculţi inima.

 

Cânţi mult despre dragoste… Ce ne poţi spune despre acest capitol al vieţii tale?

Aş putea să vă povestesc despre poveştile de dragoste ale prietenilor mei. Deocamdată, legat de dragoste, pot să vă povestesc “despre alţii”, cât îmi aştept iubirea vietii.  Când spun “iubirea vieţii” nu mă refer la un “el”, ci la un bebe. Nu ştiu ce înseamnă să fii mamă încă, dar cu siguranţă un “el” ar fi pe locul doi. Aşa că, atunci când o să fiu mamă, o să mă reîntorc la interviu să răspund alfel la această întrebare.

Ai slăbit foarte mult. Ce ne poţi spune despre asta?

Că mă simt ca o puştoaică de 16 ani. Mă simt vie şi frumoasă şi am o energie care mi-a lipsit mulţi ani. E o energie de care mă bucur azi din plin!

 

Cum arată acum meniul tău zilnic?

În ultima perioadă, puţin haotic, pentru că alerg dintr-un oraş în altul şi nu pot să ajung să mănânc regulat şi sănătos, dar vine ianuarie şi mă pun pe picioare iar. Mi-am promis.

 

Ce planuri ai de Sărbători?

De Crăciun voi fi la Iaşi, iar de Anul Nou voi cânta în Timişoara, unul din oraşele pe care le numesc “ACASĂ”.

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO