Căutare

Share this article

Participarea la Vocea României a fost cu siguranţă rampa de lansare pentru Feli. Acum, artista se pregăteşte pentru lansarea pe piaţa muzicală a primului său album.

 

În ultimele luni, Feli şi-a petrecut mare parte din timp în studiourile HaHaHa Production, acolo unde a scris şi a compus peste zeci de piese din care şapte se vor regăsi pe noul album, Eu sunt Feli, care se va lansa pe 14 noiembrie.

 

“Eu sunt Feli adună toată bucuria mea de a face muzica, parte din experienţele din viaţa mea care m-au făcut să creez şi să transpun emotii de tot felul prin muzică şi vers. Surprinde toate cele trei laturi pe care le-am descoperit în drumul meu spre muzica şi care alcatuiesc femeia care sunt astazi – Feli – copilul, Feli cea senzuală, conştienta de atuurile sale şi Feli cea puternica pe care recent am descoperit-o si de care tare mandra sunt.  As indrazni sa spun ca reprezinta femeia moderna, femeia asumata, cu slabiciuni si defecte, mama sau femeie de cariera, pentru ca noi, femeile, avem resurse inepuizabile in orice situatia de viata ne-am afla”, declara Feli.

In aproape 100 de ore adunate in ultimele trei saptamani, Feli si trupa ei au repetat intens pentru lansarea primului ei album. “Mi-am adunat toate fortele sa pot sa fac fata programului de repetitii. E obositor din punct de vedere fizic uneori, dar inaltator pentru suflet pentru ca imi aduc visul la realitate. Ca sa fiu bine fizic fac tot posibilul sa aplic in viata mea tot ce mi-ar recomanda un nutritionist si anume sa ma hidratez si incerc sa mananc sanatos ca sa pot sa am energie pentru ca vreau sa fiu in cea mai buna forma la concertul de lansare a primului meu album. Wow! Chiar se intampla!”, marturiseste Feli.

 

Feli iubeste muzica de cand era copil. Isi aminteste de sambetele in care se strangea cu fratii si parintii ei in bucatarie si cantau impreuna in timp ce mama facea cele mai bune torturi din Univers! In drumul ei spre muzica, Feli si-a luat experientele vietii din orase din tara si nu numai, unde cu un optimism si o sete de a-si compune si canta versurile “lumii intregi”, ziua muncea, iar seara si-o petrecea in studio facand ceea ce iubeste mai mult.

“Mereu am mers dupa inima. Incotro m-a indreptat am mers cu capul sus si cu bucurie. Pentru mine, pentru muzica, am plecat de la a fi angajata intr-o fabrica de piele, pana la agent de vanzari, barman, ospatar  (si am o lista destul de lunga de care imi amintesc cu mandrie), pana la ziua in care am simtit ca e timpul sa ma opresc la arta si atat. Astazi cant, compun muzica, scriu poezii si ma bucur de Feli de acum. Cand eram mica,imi amintesc cum cantam in fata oglinzii din baie si imi imaginam ca intr-o zi o sa cant in fata atator oameni pe un stadion de fotbal piesele Madalinei Manole pentru ca imi doream ca atunci cand voi fi mare sa fiu la fel de frumoasa si talentata ca ea”, adauga artista.

Peste ani, a devenit din Feli copil, Feli femeia independenta si asta cu mult curaj si “peste noapte”: “Mi-am luat viata in maini, visul intr-o geanta si am plecat la drum cu bucurie inspre unde simteam ca imi e locul. Am inteles demult ca daca iti doresti tare un lucru, se va intampla asa cum ti-ai proiectat. Eu m-am visat pe scena de cand ma stiu”, povesteste emotionata Feli.

 

“Eu sunt Feli”, primul album semnat de Feli se va lansa pe 14 noiembrie.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO