fbpx

Căutare

Share this article

În timpul campaniei prezidenţiale de anul trecut, Hillary Clinton a fost în lumina reflectoarelor mai mult ca niciodată. Motiv pentru care aspiranta la preşedenţia Americii a trebuit să fie extrem de atentă, nu doar la vorbe şi gesturi, ci şi la felul în care se îmbracă şi se machiază. Reconstituind acea perioadă din mai multe perspective, Hillary Clinton a ajuns la o concluzie şocantă: 600 de ore petrecute cu rutina de înfrumuseţare în 2016. Sau mai precis, 25 de zile de şedinţe de coafat, machiat, tuşuri şi retuşuri pentru a arăta cât mai bine în ochii publicului.

Chiar dacă în acele ore de înfrumuseţare Hillary Clinton a încercat să fie productivă pregătindu-se pentru briefing-uri şi programându-şi convorbiri telefonice, fosta doamnă a Americii a detestat faptul că a trebuit să petreacă atăta timp preţios cu astfel de lucruri. “De obicei nu sunt geloasă pe colegii mei de sex masculin, dar sunt atunci când vine vorba despre faptul că ei nu au nevoie decât să facă un duş, să se bărbierească, să-şi pună costumul şi sunt gata”, mărturiseşte Hillary Clinton în cartea de memorii de curând publicată, “What Happened”, amintindu-şi că, de fiecare dată când a ieşit în public nemachiată, presa a taxat-o.

Foto: Hepta

Hillary Clinton recunoşte că, înainte de 1982, nu purta niciodată machiaj însă, în încercrea de a convinge alegătorii soţului ei, Clinton şi-a schimbat, la vremea aceea, ochelarii cu lentile de contact, şi-a regândit modul de a se îmbrăca şi a început să poarte machiaj.

 

Un studiu recent arată, conform publicaţiei Today, că femeile petrec 355 ore sau două săptămâni pe an pentru înfrumuseţare, ceea ce este îngrijorător pentru Hillary Clinton, care visează la un viitor în care femeile (aflate în atenţia publicului) nu trebuie să poarte machiaj dacă nu vor, şi nimănui să nu-i pase în nici un fel de asta. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO