Căutare

Share this article

Majoritatea femeilor care au declarat cu tărie că sunt straight, au fost „trezite” de clipuri video atât cu bărbaţi, cât şi cu femei, arată studiile.

Acest studiu recent condus de Dr. Gerulf Rieger din cadrul departamentului de psihologie al Universităţii Essex a fost efectuat pe un eşantion de 235 de femei cărora li s-au pus video-uri cu femei şi bărbaţi dezbrăcaţi, iar apoi li s-au înregistrat răspunsurile.

S-a descoperit că 82% dintre femeile testate au fost excitate de ambele sexe, lucru bazat pe indicatori precum dilatarea pupilelor ca răspuns la stimulii sexuali.

Dintre femeile identificate ca fiind straight, 74% au fost puternic excitate de acele video-uri care prezentau atât bărbaţi cât şi femei atractive.

În schimb femeile declarate lesbiene, au arătat un răspuns sexual mult mai puternic faţă de video-urile cu femei, decât cele cu bărbaţi.

„Chiar dacă majoritatea femeilor se identifică ca fiind straight, adică sunt atrase sexual doar de bărbaţi, cercetarea noastră demonstrează clar că atunci când vine vorba de ceea ce le excită, sunt fie bisexuale, fie gay, niciodată straight”, susţine Dr. Riegler.

El a mai spus că studiul a arătata că unele lesbiene care se îmbracă în ţinute masculine, nu au neapărat un comportament masculin.

Un studiu YouGov a arătat recent că aproape jumătate dintre tinerii din Marea Britanie nu se identifică ca fiind 100% straight. 41% dintre tineri se identifică ca fiind undeva între homosexuali şi exclusiv heterosexuali, lucru care sugerează că oamenii încep să vadă din ce în ce mai mult sexualitatea într-o manieră polarizată.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO