Căutare

Share this article

Casa italiană de modă Fendi a dezvăluit de curând ultimul său design. Vorbim despre un complex de apartamente de lux. O locuinţă în „casa Fendi” poate costa de la 4,63 până la 20,38 millioane de euro. Complexul rezidenţial Fendi poartă numele „Fendi Château Residences”. Este un turn rezidenţial cu pereţi de sticlă, aflat în Surfside, Florida. Clădirea, care abia a fost finalizată, este primul proiect de acest gen pe care îl semnează casa Fendi.

Firma de arhitectură Arquitectonica a gândit designul exterior în corelaţie cu peisajul înconjurător şi a folosit sticlă ondulată pentru faţadă, astfel încât clădirea să poată reflecta apa oceanului, aflat în apropiere.

Fendi Château Residences are 12 etaje şi dispune de 58 de apartamente cu 3, 4 sau 5 dormitoare. Acestea pot varia ca dimensiuni – de la 309 mp până la 650 mp. Fiecare dintre aceste apartamente dispune de lift propriu, iar proprietarii pot păşi din lift direct în foaierul personal sau pe terasele cu vedere la ocean. Pereţii de sticlă reflectă atât de bine peisajul, încât poţi vedea coasta Floridei din orice unghi.

Interioarele ultramoderne poartă atât semnătura Fendi, cât şi pe cea a firmei de design Fanny Haim & Associates, cu care casa italiană a ales să colaboreze pentru acest proiect. Dormitorul principal dispune de walk-in closets, precum şi de băi separate (pentru El şi Ea), în care s-a folosit marmură italiană şi accesorii custom-made. Bucătăriile sunt echipate cu dulăpioare din sidef marca Fendi, sertare cu încălzire, aparatură Gaggenau şi dulăpioare verticale climatizate pentru vinoteca proprie. Apartamentele penthouse dispun de terase private şi de piscine pe acoperiş.

De jur împrejurul turnului Fendi au fost amenajate grădini tropicale, un foişor cu vedere la ocean dotat cu bucătărie de vară de ultimă generaţie, două piscine şi cabine de plajă. Printre dotările complexului se mai numără şi un spa, un centru de fitness cu vedere la ocean, un cinema, o bibliotecă, un business-center, un restaurant, un lounge şi un club pentru copii. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO