Căutare

Share this article

Festivalul Glastonbury 2017 a devenit sold-out în mai puţin de o oră, duminică dimineaţă, în ciuda blocării site-urilor See Tickets şi glastonburyfestivals.co.uk, care au vândut bilete la acest eveniment muzical din Marea Britanie, informează BBC, citat de News.ro.

Fanii care au accesat site-ul See Tickets au primit un mesaj prin care au fost informaţi că site-ul nu era disponibil. Site-ul oficial al Festivalului Glastonbury a fost la rândul său blocat duminică dimineaţă, însă a reînceput să funcţioneze puţin după ora locală 09.00 (11.00 ora României, n.r.).

În cele din urmă, toate biletele de la Glastonbury 2017 au fost epuizate în mai puţin de o oră.

În acest an, achiziţionarea de bilete la acest festival nu a fost posibilă prin telefon, iar toţi fanii care erau preînregistraţi au fost direcţionaţi spre site-ul glastonbury.seetickets.com. Mulţi dintre internauţi nu au fost deloc mulţumiţi din cauza problemelor tehnice întâmpinate de cele două site-uri care au vândut biletele.

Organizatoarea festivalului, Emily Eavis, fiica fondatorului Michael Eavis, a publicat următorul mesaj pe Twitter: „Biletele sunt de acum sold-out. Vă mulţumesc pentru sprijinul vostru uriaş şi loialitatea voastră şi ne pare rău pentru cei care nu au mai prins bilete”.

În urma unei creşteri cu 10 lire sterline faţă de anul trecut, biletele din acest an la Festivalul Glastonbury au costat 238 de lire sterline, la care se adaugă o taxă de rezervare de 5 lire sterline. Fanii vor trebui să achite întreaga valoare a biletelor la începutul anului viitor.

Joi, primele bilete puse în vânzare pentru ediţia din 2017 a Festivalului Glastonbury au fost epuizate după 23 de minute. Fanii au putut să cumpere de pe internet maximum 6 bilete pentru o persoană.

Anul trecut, cele 118.200 de bilete standard puse în vânzare au fost epuizate în doar 30 de minute.

Ediţia din 2017 se va desfăşura în perioada 21-25 iunie. Ediţia următoare, cea din 2018 nu se va ţine, festivalul luându-şi o pauză. Ca urmare, fanii vor participa direct la ediţia ce va avea loc în 2019.

Organizatorii nu au anunţat deocamdată numele artiştilor care vor cânta la Glastonbury 2017, însă presa britanică afirmă că Daft Punk şi Kraftwerk ar putea fi headlineri.

Vrei să citești în fiecare zi câte o poveste inspirațională?

În acest an, cei trei headlineri de la Glastonbury au fost Muse, Coldplay şi Adele.

 

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO