Căutare

Share this article

Fetiţa Zurli, alias Vero Căliman, este o prezenţă tonică, plină de farmec. Şi, chiar dacă ştiam că mă aflu în faţa unei excelente actriţe, nu m-am putut comporta natural la început, pentru că m-a luat de umeri în sus viaţa asta din ea şi, mai ales, puterea vocii sale.

Nu vorbeşte încet, să ştiţi, ba dimpotrivă… În fine, m-am regăsit pe mine, dar nu am pierdut-o pe ea. Este minunată. Mi-a răspuns ca un copil la întrebări de oameni mari, are o spontaneitate care te subjugă. E cea mai celebră fetiţă din România, iar părinţii şi copiii lor, mai cu seamă, o cunosc cel mai bine. Am întrebat-o, totuşi, cine nu o cunoaşte.

Fetița Zurli vrea să fim nebuni, râzători și sclipitori

Mi-a răspuns că aceia care nu ştiu să se joace. Oare câţi or fi? Oare cine nu ştie să se joace? Am uitat să fim copii, nu-i aşa? De ce? Păi… pentru că viaţa, jobul, oraşul, stresul, şeful cel rău, colega cea pizmaşă… Ajungem acasă frânţi, nervoşi, ne cade surâsul de pe buze şi devenim uneori triştii părinţi de seară aşteptaţi de nişte făpturi cu ochi mari şi surâs dulce.

Hai sa nu mai uităm să fim copii, mesajul pe care Fetița Zurli ni-l transmite este să devenim aşa: zurloşi, nebuni, râzători şi sclipitori!

P.S.: Video în curând. A! Şi de prin spatele computerelor s-au ridicat, în timp ce Fetiţa Zurli vorbea, toţi colegii mei… Cei mai mulţi o ştiau, ceilalţi o priveau zâmbind cu toţi dinţii la vedere. Căci aşa e când te vizitează viaţa şi te dezlipeşte de la tastatură…

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO