FF Theatre prezintă „Audiţia”, spectacolul absolvenţilor FF Theatre Academy - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Astăzi, FF Theatre vă invită la spectacolul „Audiţia”, de Alexandr Galin, în interpretarea absolvenţilor FF Theatre Academy: Cati Rusu, Mihaela Sima, Andrei Rădoi, Raluca Pascu, Maria Negoescu, Loredana Stancu, Vitalie Teleman, Silvia Ciopată, Silvia Şerban, Alice Culiţă, Georgiana Mannos.

 

Şase femei se lasă seduse de ideea unei vieţi mai bune în străinatare şi participă la o audiţie organizată de o prestigioasă firmă japoneză, ce oferă slujbe atractive în domeniul showbiz-ului în Singapore, tuturor femeilor talentate, cu aptitudini artistice, mai ales dans şi interpretare vocală.

„FF Theatre Academy se mândreşte cu fiecare dintre grupele de cursanţi şi se bucură de o grupă de elită, care-şi joacă spectacolul în fiecare săptămână. De ce? Pentru că vrem ca elevii noştri chiar să facă teatru, să respire treatru şi să se bucure de scenă, pentru ca şi voi să vă bucuraţi. Lunea aceasta, la Centru, începând cu ora 20, ca de fiecare dată, jucăm cu intrarea liberă”, spune Florin Frăţilă, coordonatorul acestui spectacol.

FF Theatre Academy este un proiect al FF Theatre care organizează cursuri de actorie, cinematografie, cursuri de dezvoltare personală, de public speaking, de aservitate, leadership, cursuri de fotografie şi de muzică.

FF Theatre Academy se adresează tuturor celor care vor să se dezvolte prin intermediul artelor, vor să iasă din zona de confort şi să-şi dezvolte imaginaţia.  Cursurile sunt împărţite pe categorii, în funcţie de nevoile fiecăruia, programa adresându-se atât amatorilor, cât şi profesioniştilor.

Loc: „Centru”, Calea Victoriei, 48-50

Ora: 20.00

Intrarea liberă

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO