fbpx

Căutare

Share this article

Dacă ţi-a plăcut chimia, atunci poţi face un parfum. De fapt nici măcar atâtea cunoştinţe nu-ţi trebuie. Tot ce ai de făcut este să respecţi o formulă pe care o primeşti: note de bază, note de mijloc, note înalte, 30 de arome, 6 pipete. Fiecare notă are două variante, fiecare variantă este aleasă din cele 30 de arome puse la dispoziţie de casa Molinard.

Beautik Haute Parfumerie şi Molinard au organizat pentru prima dată în România, workshopul L’Atelier des parfums. Acest prim atelier a fost dedicat exclusiv presei şi bloggerilor, care au experimentat procesul de creaţie al unui parfum şi esenţele Molinard.

Din luna septembrie 2016, Molinard L’Atelier des parfums va fi lansat şi pentru public de către Beautik Haute Parfumerie.
Conceptul acestor ateliere constă tocmai în crearea propriului parfum. Un expert Creation Molinard te va ajuta să compui propria simfonie olfactivă pornind de la note de bază şi adăugând aromele preferate.

Despre Molinard
Casa de parfumuri Molinard ia naştere în 1849 în Regiunea Grasse din sudul Franţei, fiind până azi una dintre cele mai apreciate şi mai exclusiviste din întreaga lume. Molinard a lansat creaţii memorabile care au trecut proba timpului. Muzeul Molinard păstrează aromele fascinante ale parfumurilor şi fabuloase sticle de cristal Baccarat sau cele create de celebrul Rene Lalique. Molinard a început creaţia de parfumuri cu Eaux de Fleurs şi Eau de Cologne care erau vândute într-un mic magazin în inima oraşului. Casa de parfumuri a reuşit să creeze o adevărată cultură în arta parfumeriei, folosind cele mai rare extracte, iasomia, violeta, trandafirul mimosa fiind doar câteva dintre ele. Însăşi Regina Victoria, în timpul şederii în Grasse, adora apele de colonie Molinard datorită aromelor unice.
Produsele Molinard sunt disponibile exclusiv pe www.beautik.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO