fbpx

Căutare

Share this article

Pregătește-te pentru Netflix SPF (Summer Popcorn Films ☀️🍿📽). Cu filme noi care apar în fiecare săptămână, îți recomandăm să reaplici de cel puțin patru ori pe lună pentru distracție cinematografică completă.

Filme Noi. Netflix ți-a pregătit calendarul pentru toată vara. Ești pregătit?

Începe planul pentru nopțile de film în familie cu The Mitchells vs. The Machines, Blue Miracle, Wish Dragon, Skater Girl, Trollhunters: Rise of the Titans și The Loud House Movie. Sărbătorește-ți tatăl cu noul film Fatherhood al lui Kevin Hart și adoptă un stil mai neconvențional de-a fi părinte cu Jason Momoa luptându-se pentru a-și salva fiica în Sweet Girl. Dacă faci parte din categoria celor mai sentimentali, pune de-un date cu ultima parte a trilogiei The Kissing Booth sau cu Resort to Love.

Pune-ți pe tine cămașa în carouri și perechea de Doc Martens pentru nostalgie venită din anii ‘90 – aducem înapoi mult iubitul gen al filmelor de groază cu adolescenți cu Fear Street, iar pentru cei mai puțin slabi de înger, Rachael Leigh Cook revine cu o actualizare gen-z a He’s All That, cu senzația TikTok, Addison Rae. Și pentru a te răcori de căldura specifică verii, vom servi o mulțime de frisoane cu această colecție de thrillere cu câteva dintre actrițele tale preferate în rolurile principale: Oxygen (Mélanie Laurent), The Woman in the Window (Amy Adams) și Beckett (Alicia Vikander).

De la A la Z – toate vedetele sunt pe Netflix

De la A la Z – toate vedetele sunt pe Netflix în această vară – Addison Rae, Alicia Vikander, Amanda Seyfried, Amy Adams, Ana de la Reguera, Channing Tatum, Christina Milian, Dave Bautista, Dhanush, Felicity Jones, Gessica Kayane, Gina Rodriguez, Guillermo Del Toro, Iliza Shlesinger, Isabela Merced, Jason Mantzoukas, Jason Momoa, Jean Claude Van Damme, Jeffrey Wright, Jennifer Hudson, Joel Courtney, Joey King, John David Washington, Kelvin Harrison Jr., Kevin Hart, Liam Neeson, Lord & Miller, Matthias Schweighofer, Melanie Laurent, Omari Hardwick, Rachael Leigh Cook, Sadie Sink, Shailene Woodley, Tanner Buchanan și Zack Snyder.

Așadar, echipează-te 👙, ia o gustare și pregătește-te să petreci acele zile leneșe de vară cu Zombie Elvis (Army of the Dead), cu vampiri în avioane (Blood Red Sky) și cu un George Washington animat, dublat de Channing Tatum (America: The Motion Picture), toate pe Netflix.

Mai multe despre viitoarele lansări poți găsi aici.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO