fbpx

Căutare

Share this article

Viaţa arată uneori ca un foc de artificii, nu-i aşa? Pentru că ştiu acest lucru, designerii de la Dior au pregătit o colecţie specială de ceasuri dedicate femeilor ce au ca tematică focul de artificii. Iar expresia nu este doar o înşiruire de cuvinte, aceasta se regăseşte din plin în cele nouă ceasuri ale colecţiei “Grand Soir Feux d’Artifice” (parte a unei colecţii mai mari, ”Grand Soir”), pe care brandul a lansat-o de curând şi care se caracterizează printr-o ”explozie enigmatică de culoare, pietre preţioase şi lumină”, după cum o descrie revista Luxuo.

Foto: dior.com

Design-ul unic al acestor ceasuri, ce îmbină elemente de aur, diamante, safire, aventurină (pilitură de aramă pe sticlă topită) pene, dezvăluie gustul Dior pentru petreceri, pentru intensitate şi ritm. Cadranele, carcasele de 36 mm din aur alb sau rose împodobite cu diamante sau safire, curelele din piele de viţel negru împodobite cu paiete de argint, sunt toate sclăldate în lumini şi culori de la care nu-ţi poţi lua ochii.

Fiecare ceas din “Grand Soir Feux d’Artifice” este aşadar un model unic de interpretare a unei teme fascinante. Focul de artificii pulsează în tot acel amalgam de pietre preţioase (diamante, smaralde, safire, safir roz) şi detalii de couture (pene). Detalii despre cum au fost realizate şi cât valorează aceste minunăţii, găsiţi pe dior.com.

Foto: dior.com
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO