fbpx

Căutare

Share this article

Sean Bratches, managing Director Formula 1 a anunţat că de anul acesta nu vor mai fi fete sexi la boxe, deoarece această practică nu rezonează cu valorile brand-ului.

Formula 1 a anunţat că începând din acest sezon, practica folosirii fetelor sexi de la boxe va fi interzisă.

Noi considerăm că timpul pe care îl petrece echipa şi piloţii la boxe înaintea unei curse este unul în care oaspeţii şi diferitele personalităţi pot să adauge un plus de strălucire Marelui Premiu, permiţând promoterilor şi partenerilor să-şi prezinte ţara şi produsele”.

Decizia vine la câteva zile după ce Professional Darts Corporation a anunţat că nu va mai folosi femei care să-i conducă pe piloţi la boxe.

În ultimul an am analizat o serie de divizii pe care am simţit nevoia să le îmbunătăţim pentru  a fi în acord mai potrivit cu viziunea noastră asupra acestui mare sport”, a mai spus Sean Bratches.

Chiar dacă practica de a angaja femei la boxe a fost ca o ştampilă a Marelui Premiu de Formula 1 de ani de zile, simţim că acest obicei nu rezonează cu valorile brand-ului nostru şi este în mod clar în contradicţie cu normele societăţii moderne”.

Însă nu toată lumea este de acord cu această decizie, căci au fost destule voce care au comentat-o şi criticat-o.

Până una alta, iată care este calendarul competiţional al Premiului de Formula 1 din 2018:

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO