fbpx

Căutare

Share this article

Lyudmila Putin a fost soţia lui Vladimir Putin aproape trei decenii. S-au cunoscut în Leningrad, s-au căsătorit în 1983 şi s-au mutat în Germania de Est unde soţul ei era spion KGB. În momentul în care a căzut cortina de fier, s-au întors în Rusia, unde Vladimir Putin şi-a început remarcabila ascensiune către a deveni cel mai puternic om din ţară, dacă nu de pe planetă.

Însă pe măsură ce Vladimir putin domnea la Moscova, Lyudmila era din ce în ce mai puţin văzută în public. Zvonurile presei ruseşti sugerau că s-ar fi mutat la o mânăstire. În iunie 2013, cuplul a venit la premiera unei piese de balet „La Esmeralda” iar la pauză au făcut anunţul pentru presă că urmează să divorţeze.

De atunci, Rusia a auzit foarte puţine lucruri despre Lyudmila, mai ales că secretarul de presă al lui Putin a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliştilor legate de viaţa ei în timp ce biografia de la Kremlin a preşedintelui rus a şters toate menţiunile la adresa ei. Însă mulţi oameni de rând au rămas fascinaţi de ea, dornici să afle ce s-a întâmplat cu femeia care a stat mai aproape de Putin decât oricine altcineva.

Acum, la aproape patru ani de atunci, detaliile despre viaţa privată a Lyudmilei Putin, au început să iasă la iveală. Şi în loc să fie găsită la o mânăstire, ea apare plănuind o viaţă frumoasă într-o vilă din europa alături de noul soţ, cu 20 de ani mai tânăr decât ea, după cum informează Washington Post.

Foto: Daily Mail

Website-ul rusesc Sobesednik a dezvăluit anul trecut faptul că Lyudmila (58 de ani) este implicată într-o nouă relaţie cu omul de afaceri  Artur Ocheretny (37 de ani). Weekend-ul trecut, site-ul Starhit a publicat fotografii împreună cu Lyudmila Putin şi cu soţul său pe aeroportul Heathrow din Londra. Câteva zile mai târziu s-au făcut legăturile şi cu luxoasa vilă în care cei doi ar locui, vila Anglet de lângă Biarritz din sud vestul Franţei, o proprietate ce valorează 7,46 milioane de dolari. Vila a fost cumpărată de Ocheretny la şase luni după ce Putin a făcut anunţul divorţului. Un localnic a declarat pentru jurnalişti că vila poartă următoarea semnătură: „Cumpărătorul este fosta soţie a lui Putin şi cu toţii ştim asta”.

Foto: Washington Post

Aşadar, pare că Lyudmila trăieşte un final fericit, după un mariaj controversat cu Vladimir Putin. Asta deoarece cu puţin înainte de divorţ, Nataliya Gevorkyan, biograf al lui Putin a declarat pentru Washington Post că „ea a fost o femeie care a iubit, dar care nu a fost iubită”.

Acum, la nivelul presei se ridică întrebările legate dacă noul cuplu format din Lyudmila şi Artur îşi permite o asemenea vilă luxoasă în Franţa, atâta timp cât Ocheretny este director la o organizaţie nonprofit, iar înainte a lucrat la o agenţie de evenimente ce presta servicii pentru clienţi guvernamentali. În plus, veniturile sale nu sunt foarte mare.

În mod oficial, nici Lyudmila nu este bogată.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO