Căutare

Share this article

Noua funcţie, My Day, oferă utilizatorilor posibilitatea de a posta o fotografie care să rezume modul în care au trăit în ultimele 24 de ore, fotografie care va fi ştearsă automat după 24 de ore, după cum anunţă News.ro. Cel care a postat-o va putea să vadă exact cine s-a uitat la ea.

Aşa cum ne-am obişnuit, Facebook s-a uitat puţin la competiţie şi a venit cu o nouă versiune de Messenger care „împrumută” o specificaţie tehnică asemănătoare cu cea de Snapchat şi alte unelte vizuale care fac pentru utilizatorii aplicaţiei partajarea de fotografii mai haioasă şi mai simplă.

Pentru a face loc noii facilităţi, interfaţa aplicaţiei Facebook Messenger a fost modificată astfel încât să includă şi secţiunea My Day. Aici pot fi văzute pozele zilnice ale tuturor prietenilor de pe Facebook. Designul este similar funcţiei Moments din Instagram, care, la rândul ei, a fost copiată de Facebook de la Snapchat.

În plus, funcţia oferă animaţii şi efecte speciale de utilizat pentru a îmbunătăţii imaginile postate, la fel ca şi la Snapchat.

O altă opţiune a celei mai noi versiuni a Facebook Messenger oferă posibilitatea de a te juca diverse jocuri online cu prietenii prin intermediul aplicaţiei.

Cu fiecare update, Facebook Messenger este din ce în ce mai puţin o aplicaţie obişnuită de chat şi mai mult o platformă de comunicare a cărei direcţie de dezvoltare este dictată de priorităţile producătorului, nu neapărat de preferinţele utilizatorilor.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO