fbpx

Căutare

Share this article

Suplimentele alimentare reprezintă o opţiune din ce în ce mai atractivă astăzi, care completează procesele tradiţionale de îngrijire a pielii sănătoase. Amway a lansat de curând Truvivity by Nutrilite, un produs prezent sub două forme: o băutură din pudră şi supliment de frumuseţe sub formă de pastile. Prima conţine un mix de nutrienţi care contribuie la menţinerea sănătăţii pielii şi la reducerea oboselii: extract de merişor şi extract de cireşe, care sunt cele mai concentrate surse de vitamina C. În afară de acestea, bautura din pudră conţine şi zinc.

Suplimentul de fumuseţe, prezent sub formă de pastile, conţine extract de goji, extract de măceşe, extract de sâmburi, ceramide din extract de grâu integral. Cele două trebuie consumate zilnic, împreună, în timpul zilei băutura (un plic de pudră dizolvat în 240 de ml de apă), iar seara, înainte de culcare, cele două pastile (sunt două într-un singur blister).
Truvivity by Nutrilite  conţine 30 de plicuri cu pudră şi 60 de pastile dispuse în 30 de blistere (2/ blister) şi costă 439,52 de lei.

Detalii pe Amway.

Şi, dacă aveţi încă reţineri, aflaţi că Nutrilite este distribuitorul oficial de suplimente alimentare pentru echipa italiană de fotbal, A C Milan.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO