fbpx

Căutare

Share this article

Zmenta a avut parte de curând de teroarea vieţii lui. Prins între gheţuri, fără posibilitatea de a se salva, vloggerul a ajuns închis într-un iglu. Acolo a numărat zilele,sperând să vadă un om, iar singurele obiecte la îndemână au fost cele pe care le-a descoperit în interiorul unui rucsac pierdut în zăpadă. Însă, în loc să îl ajute, acestea i-au sporit şi mai mult teama (o să aflaţi din video-ul de mai jos despre ce obiecte este vorba… vă spun doar atât, erau tipic româneşti). 

Ca să vezi prin ce întâmplări îngrozitoare a trecut Zmenta, urmăreşte clipul video de mai jos: 

Iar acum să vă spunem adevărata poveste: Zmenta nu joacă în niciun serial, nu a rămas blocat pe vreun tărâm necunoscut şi nici nu s-a transformat în vreun monstru. A vrut doar să experimenteze aventurile fascinante cu care se confruntă echipajul Marinei Regale Britanice,în noul serial produs de Ridley Scott, The Terror”. Pentru asta a ajuns tocmai în vârf de munte, iar acolo a început să se transforme într-un personaj din „Fear the Walking Dead”. Poate pentru că, în câteva zile,începe noul sezon al serialului.

„Fear the Walking Dead”, goana după supravieţuire

Serialul, un spin-off al deja celebrului „The Walking Dead” (bazat pe o serie de benzi desenate create de Robert Kirkman şi desenate de Tony Moore şi Charlie Adlard), urmăreşte aventurile unor supravieţuitori ai apocalipsei morţilor-vii, care învaţă să lupte toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Pe măsură ce personajele din povestea cu zombi se confruntă cu un prezent incert, plin de lupte, descoperiri, prieteni, duşmani şi ameninţări vechi şi noi, acestea fac alianţe, se luptă între ele şi dau piept cu o legiune a morţilor-vii. Acestea îşi doresc doar o viaţă cât de cât normală. Cât de greu le va fi să o obţină, oare? Vom descoperi în urma aventurilor prin care vor treceîn noul sezon. 

Întuneric vs. lumină. Teroare vs. pace. Eroi vs. mercenari.

După ce sezonul trecut a avut un procentaj de 80% pe Rotten Tomatoes, fanii serialului aşteaptă cu nerăbdare ce se va întâmpla anul acesta cu personajele lor preferate. În plus, „Fear of the Walking Dead” a primit anul acesta nu mai puţin de 3 nominalizări la Saturn Awards, pentru „cel mai bun serial horror”, „cel mai bun rol al unui tânăr actor” (Alycia Debnam-Carey) şi „cel mai bun guest actor” (Michael Greyeyes).

Sezonul 4 ne-a pregătit multe schimbări. Unul dintre creatorii poveştii TV, Dave Erickson, a fost înlocuit în proiect de către Andrew Chambliss şi Ian Goldberg (care au lucrat împreună la serialul „A fost odată ca niciodată”). Pe micile ecrane revin şifamilia Clark (Madison/Kim Dickens, Nick/Frank Dillane şi Alicia/Alycia Debnam-Carey), şialte personaje îndrăgite din poveste, precum Strand (Colman Domingo) şi Luciana (Danay Garcia). 

Acestora li se vor alătura alţi supravieţuitori noi, interpretaţi de actorii Jenna Elfman, Maggie Grace şi Garret Dillahunt. Din ce în ce mai mulţi actori cunoscuţi fanilor de seriale încep să se alăture proiectului, #goodnews. 

Mai mult decât atât, în acest nou sezon vom avea şi o super surpriză. Lumea protagonistei Madison Clark (Kim Dickens) şi a familiei acesteia este văzută cu alţi ochi… cei ai lui Morgan Jones (Lennie James), care se alătură poveştii direct din universul serialului original, „The Walking Dead”. Aşa că, pentru fanii producţiei iniţiale a venit timpul să înceapă să se uite şi la „Fear the Walking Dead”.

Serialul revine pe micile noastre ecrane, în exclusivitate la AMC. „Fear the Walking Dead” va avea premiera românească în noaptea de 15 spre 16 aprilie (duminică spre luni), la ora 05:00, simultan cu lansarea americană. Primul episod va fi difuzat în reluare în seara de luni, 16 aprilie, începând cu ora 22:00. Apoi, toate episoadele următoare vor fi difuzate în premieră lunea, la ora 04:00 şi, în reluare, în aceeaşi zi, de la 22:00.

Şi, până atunci, noi îţi umplem timpul cu cele mai tari seriale. Intră pe Your Next Big Addiction, înscrie-te în campanie şi o să primeşti din partea mea o recomandare personalizată pentru următorul serial care o să-ţi creeze dependenţă. 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO