Gadgeturi care o să te ajute să ai cele mai tari poze din călătorii - LIFE.ro
Mergi la conținut

Gadgeturi care o să te ajute să ai cele mai tari poze din călătorii

În mod clar tehnologia ne-a ajutat foarte mult ca fotografiile să arate mult mai bine. Telefoanele de astăzi au camere atât de performante că ne-au convins să ne lăsăm camerele foto acasă atunci când plecăm în călătorii (mai ales dacă bagajul trebuie să nu cântărească mai mult de 10kg). Cu toate acestea, având în vedere că încă mai vedem selfie-uri făcute în oglindă, pare că încă mai avem nevoie de mult ajutor.
Share this article

În mod clar tehnologia ne-a ajutat foarte mult ca fotografiile să arate mult mai bine. Telefoanele de astăzi au camere atât de performante că ne-au convins să ne lăsăm camerele foto acasă atunci când plecăm în călătorii (mai ales dacă bagajul trebuie să nu cântărească mai mult de 10kg). Cu toate acestea, având în vedere că încă mai vedem selfie-uri făcute în oglindă, pare că încă mai avem nevoie de mult ajutor. Sfat: nu mai faceţi asta, credeţi-ne pe cuvânt este not cool at all.

Aşadar, pentru a-ţi aduce pozele din Hi5 sau MySpace în prezent sau poate chiar în viitor, îţi recomandăm câteva gadget-uri care sigur te vor ajuta. Citeşte recomandările noastre şi bucură-te de pozele tale din călătorii. Îţi vom recomanda gadget-uri care nu ar trebui să lipsească din niciun bagaj.

3-in-1 Lens Kit

Dacă vrei să faci poze foarte faine, dar să nu ai alt dispozitiv decât un telefon, atunci nişte lentile pentru acesta ar trebui să îşi facă treaba. Sigur o să te ajute să ai nişte poze foarte faine pentru Instagram. Foloseşte 3-in-1 Lens kit care pot fi montate pe aproape orice tip de smartphone. Acestea o să îţi transforme camera telefonului într-una 180 cu ajutorul lentilelor fisheye, wide-angle şi macro. Costul unui astfel de gadget începe de la 20-25 de RON. 

DJI Osmo

Nu suporţi filmuleţele mişcate, dar vrei în acelaşi timp să poţi să te plimbi în voie în călătoriile tale. Atunci DJI Osmo este clar o soluţie perfectă pentru tine şi simţul tău artistic. Camerele lor îţi permit să faci filmuleţe sau poze fără să fie mişcare, au un super stabilizator. Osmo are un model în care vine cu cameră incorporată sau Osmo Mobile în care foloseşti camera de pe telefonul mobil. Aşa că, dacă ai deja un telefon super performant, atunci ai putea opta pentru cel de-al doilea model – practic acesta doar un super selfie stick & trepied.

Recomandare: dacă vrei să îţi faci un vlog (de exemplu), atunci poate ar trebui să îţi cumperi şi accesoriul Osmo Base care să te ajute să îţi fixezi gadgetul. Preţul unui Osmo porneşte de la vreo 129$ şi poate fi cumpărat direct de pe site-ul lor.

XtremePro 4K Ultra HD

Şi dacă tot vorbim despre mişcare şi despre un gadget care să îţi fie companionul perfect în călătoriile tale, atunci poate că un XtremePro 4K Ultra HD este exact ce ai nevoie. Gândeşte-te cum ar fi să ajungi în vârf de munte şi să nu fie nimeni acolo să te aplaude şi să îţi facă o poză. Cum o să te mai lauzi nepoţilor tăi cu marile tale aventuri? Simplu, cu un XtremePro 4K Ultra HD. Se ataşează super uşor pe maşină, bicicletă, cască … practic pe ce vrei tu. Poate să filmeze în 4K şi să facă poze la 12 mp rezoluţie. Iar carcasa lui subacvatică este perfectă pentru vacanţele tale în care vei înota cu peştişori, broaşte ţestoase sau delfini. În plus vine şi cu o brăţară wireless care te ajută să controlezi gadgetul de la o distanţă de până la 10 metri. XtremePro 4K Ultra HD costă acum aproximativ 70$.

Pakpod Adventure Tripod

Dacă tot vorbim despre călătorii în care o să fii mai mereu în mişcare şi o să ai parte de tot felul de aventuri, atunci îţi mai recomandăm şi un super tripod. Să nu crezi că după ce ai urcat până în vârful unui munte, mâinile tale o să fie în continuare foarte sigure şi pozele sau filmuleţele pe care le faci nu o să îţi iasă deloc mişcare. De aceea, îţi recomandăm să foloseşti un tripod care să te ajute să îţi transformi fiecare experienţă într-o amintire de pus în ramă. Pakpod Adventure Tripod este foarte compact, rezistent la apă şi cu o greutatea sub 450 de grame. În plus poate fi folosit în tot felul de situaţii: de la filmări în nisip sau noroi la cele în vârf de munte sau în ocean. Imaginează-ţi cum ar fi să îţi filmezi exerciţii de yoga dimineaţa pe plajă cu camera ta fixată pe un trunchi de copac, cool, nu? Pakpod Adventure Tripod costă aproximativ 89$.

DJI Spark

În final, pentru ca aventura ta să fie cu adevărat completă, ai nevoie şi de o dronă. Recomandarea noastră: DJI Spark. De ce? Pentru că este atât de mică şi de uşoară că nici nu o vei simţi în bagajul tău. Calitatea video şi foto este super bună, mai ales pentru zilele frumoase din concediul tău. În plus, această micuţă dronă are câteva calităţi care sigur te vor bucura în vacanţă: poate fi folosită fie cu controler, fie cu telefon, fie doar prin semne (da, da, ai citit bine, îi faci semn să plece, să îţi facă poză, să înceapă un video sau să aterizeze la tine în palmă). Apoi, are diferite tipuri de filmare care sunt super cool: te poate urmări atunci când te plimbi cu barca pe un lac, îţi poate face filmuleţe dinamice (are patru moduri de filmare automate: rocket, dronie, circle şi helix) fără ca tu să faci niciun efort. Şi, la final, se întoarce singură acasă (adică în punctul de unde a plecat). Aaaa … să nu uit, este şi foarte chic: poţi alege dintre 5 culori – alb, albastru, verde, roşu şi galben.

Recomandări: pentru a o dirija cât mai bine, cumpără-ţi şi controler. În plus, pentru că bateria nu o ţine mai mult de 15 minute, poate nu ar strica să îţi iei şi o baterie suplimentară. Costul pentru DJI Spark porneşte de la 399$.

Share this article

Citește mai multe


Creșterea taxelor | Ce se întâmplă cu banii de pensii ai românilor și cu investițiile la bursă
Cu investiții totale de 23,5 mld. lei pe bursă – adică aproape un sfert din banii de pensii private ai românilor – fo...
Creșterea taxelor | Biriș pune punctul pe ”i”: Pierdem miliarde din PNRR sau supărăm mediul de afaceri?
Pus în fața unui deficit bugetar scăpat de sub control, Guvernul României are în prezent de ales: crește impozitele ș...
Cum se simte oboseala cauzată de cancer. Apare aproape în toate tipurile de neoplasme avansate
Cum se simte oboseala de la cancer? Oboseala este un simptom comun al cancerelor avansate, însă acest tip de oboseală...
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu
Asociația Caritas Alba Iulia, despre reforma sistemului de asistență socială: Serviciul social nu e muzeu Sectorul fu...
Animalul de companie are o respirație urât mirositoare? Iată câteva cauze
Nimic nu se compară cu afecțiunea câinelui, cu excepția cazului în care animalul de companie are un caz grav de halit...
Cum dansează pe manele mireasa lui Oțil și nașa Roxana Ionescu. Ramona Olaru și Diana Munteanu, campioane și ele
Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au făcut cununia religioasă duminică, 30 iulie, la 2 ani de când au devenit soț și s...
Spune-le și altora