fbpx

Căutare

Share this article

În prima luni a lunii mai, Metropolitan Museum of Art organizează gala ce precede expoziţia anuală Costume Institute.

Vedetele de la Hollywood apar pe covorul roşu, fiecare îmbrăcată în costume cât mai inspirate, cât mai extravagante, toate respectând tema aleasă de organizatori, fiecare costum în parte fiind el însuşi o operă de artă.

Anul acesta, la Gala Met care are de fiecare dată scopul strângerii de fonduri, tema a fost ”Rei Kawakubo/Comme des Garçons: Art of the In-Between” – un omagiu adus tinutelor avangardiste ale creatoarei de moda japoneze Rei Kawakubo.

Datprită acestei teme provocatoare, starurile au ales costume avangardiste, care mai de care mai interesante. Au fost şi vedete care au purtat ţinute de seară, fără legătură cu tema propusă, dar şi vedete precum Rihanna, Gigi Hadid, Madonna sau Selena Gomez care au făcut senzaţie în faţa aparatelor de fotografiat.

Kim Kardashian West, Kylie Jenner, o armată de fotomodele precum Natalia Vodianova, Karlie Kloss, Miranda Kerr, Gisele Bündchen sau supermodelul Naomi Campbell, dar şi actriţe şi vedete de cinema au defilat pe covorul roşu al Galei Met.

Am făcut o selecţie a celor mai interesante ţinute de care au fost impresionaţi chiar şi fashion editorii revistei Vogue, pe care o poţi urmării în galeria foto.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO