fbpx

Căutare

Share this article

Serialul „Game of Thrones/ Urzeala tronurilor” a fost marele câştigător la gala Creative Arts Emmy Awards 2016, organizată sâmbătă şi duminică seară, la Los Angeles, unde această producţie originală HBO a câştigat nouă trofee, informează site-ul publicaţiei americane The Hollywood Reporter, citat de News.ro.

La acest eveniment, care recompensează realizările tehnice din industria de televiziune, serialele „Making a Murder” şi „Grease Live!” au câştigat fiecare patru premii.

Serialul „The People v. O.J. Simpson: American Crime Story” este un alt mare învingător al galei, deoarece a triumfat la cinci categorii.

Pentru prima dată în istoria lor, premiile Creative Arts Emmy au fost decernate în două seri. În prima seară, sâmbătă, „Game of Thrones” a câştigat nouă trofee, Diane Warren a câştigat un trofeu pentru cântecul „Til It Happens to You”, iar Margo Martindale a fost recompensată la categoria „cea mai bună actriţă cu statut de invitat” pentru rolul interpretat în serialul „The Americans”.

Margo Martindale a câştigat acelaşi trofeu şi în 2015.

Tina Fey şi Amy Poehler au făcut la rândul istorie, deoarece au devenit primele artiste care au câştigat ex aequo trofeul aferent categoriei „cea mai bună actriţă invitată într-un serial de comedie”, graţie evoluţiei lor din show-ul de comedie şi satiră „Saturday Night Live”.

Celebrul travestit RuPaul a câştigat primul său premiu Emmy, în calitate de prezentator al emisiunii-concurs „RuPaul’s Drag Race”.

Gala Creative Arts Emmy Awards 2016 a avut loc la Microsoft Theater din Los Angeles. O ediţie editată a evenimentului va fi transmisă de postul FXX pe 17 septembrie, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Primetime Emmy.

Creative Arts Emmy reprezintă o categorie specială a premiilor Emmy, care recompensează realizările tehnice deosebite din programele de televiziune americane. Aceste trofee sunt acordate de obicei angajaţilor din culisele show-urilor TV, precum scenografilor, decoratorilor, creatorilor de costume, directorilor de imagine, directorilor de casting şi editorilor de sunet. Aceste premii includ şi categorii aferente unor programe animate, reclame şi actori cu statut de invitat special.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO