fbpx

Căutare

Share this article

Gaşca Zurli, cea mai faimoasa trupă de entertainment pentru copii, dar şi cea mai Zurli, ne cheamă pe toţi, cu mic cu mare să sărbătorim copiii în cel mai minunat tărâm, cel al bucuriei, veseliei şi fericirii, Zurlandia.

Aflat la a doua ediţie, evenimentul se va desfăşura pe 16 şi 17 iunie la Domeniul Ştirbei.

În ZURLANDIA, timpul se suspendă! Singurul reper e FERICIREA din ochii copilului tău. Şi încă nu s-a inventat sistemul de măsură care să cuprindă atâta fericire!

În ZURLANDIA, telefonul e doar un aparat de fotografiat. Vino pe tărâmul părinţilor care ştiu că tehnologia e bună, la birou. Pentru copii, tot ce contează e implicarea ta, trup şi SUFLET!

În ZURLANDIA, “Priveşte Cerul!“ nu e doar graffiti. Aici, eşti liber să te arunci în iarbă, să sufli în puful păpădiei şi să-ţi ţii sufletul în căuşul palmelor. Învaţă-ţi copilul să recunoască LIBERTATEA!

Columb ţi-ar spune că e LUMEA NOUĂ! 80 de mii de metri pătraţi! Optzeci de mii! Atât are ZURLANDIA! E verde, cât cuprinde, şi dornică să-şi arate magia: zeci de spectacole în aer liber, sute de personaje, jocuri, scene, piese de teatru, ateliere şi activităţi pentru copii şi părinţi, concerte extraordinare!

Biletele s-au pus în vânzare în reţeaua Bilete.ro şi Eventim.ro.

Vino în Zurlandia să descoperi Ţara Mâncăcioşilor, ţara din care până şi Mofturosul Mofturoşilor pleacă sătul, ghidaţi de Bucătăraşul Zurli şi Lulu.

Ţinutul Magic este lumea din care vine Zâna Bună! Magicieni, prinţese licurici, baghete fermecate, eşarfe nesfârşite, cutii magice, iluzionişti, trucaje, personaje fantastice!

În Casa Poveştilor, lumea Zurli îşi dezvăluie toate secretele! Aşa şi-aşa! Iar Terenul de Joacă e TERENUL DE JOACĂ! Pentru că tărâmul acesta va intra în istorie drept locul magic, în care bucuria de a fi împreună a doborât un record Guinness!

Şcoala de Vacanţă este singura şcoală unde copiii vin cu drag! E locul unde experimentele trăznite se confundă cu lumea descoperirilor! Aici, elevii devin profesori, cât ai spune: presiune, temperatură, transfer de căldură! Sau, poate, Dolly!

În Lumea lui Mulţumesc exersăm empatia! Poftiţi în dimensiunea 3D în care devenim mai buni, doar pentru că oferim, necondiţionat, ajutor. Aflăm totul despre campaniile umanitare făcute din convingere, cu rezultate palpabile!

Teatrul Copiilor este locul unde, în ciuda convenţiilor consacrate, toate, dar absolut toate măştile râd! Trupe de teatru pentru copii, recunoscute în întreaga ţară, deschid pofta celor mici pentru scenă!

Zurlishow este spaţiul în care plutesc milioane de pupici cu sclipici! E spectacolul Gaşca Zurli şi e, în egală măsură, lumea oferită invitaţilor ei. Cornetele pe cap! Pornim în aventura numită altruism, vecină cu generozitatea şi bună prietenă a dărniciei!

În ZURLANDIALumea Mamelor e pentru Mame! Pentru el, eşti lumea întreagă! Are zâmbetul tău pe retină, din prima clipă, îţi recunoaşte glasul, din milioane de voci, iar mângâierea ta e terapie!

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO