fbpx

Căutare

Share this article

Dacă eşti cumva convins că dragostea la prima vedere este posibilă doar în filme, s-ar putea ca mărturisirile lui George Clooney legate de marea lui iubire să te facă să te răzgândeşti. Într-un episod al show-ului tv ”My Next Guest Needs No Introduction” (biletul de întoarcere în televiziune al celebrului realizator David Letterman), Clooney vorbeşte despre cum şi-a întâlnit jumătatea şi cât de revelator a fost momentul primei lor întâlniri.

 

 

Un prieten comun îmi spune că vrea să treacă pe la mine şi mă întreabă dacă-şi poate aduce şi prietenul. Am spus, bineînţeles”, îşi începe Clooney istorirsirea despre prima lor întâlnire, din 2013. ”M-a sunat agentul meu spunându-mi: am întâlnit-o pe femeia care vine acum în casa ta şi cu care te vei căsători”, continuă actorul precizând că prima întâlnire cu frumoasa avocată Amal a avut loc chiar în casa lui din Italia (Lacul Como), pe când erau în vizită la el şi părinţii lui.

 

După o noapte întreagă de pălăvrăgeală, cei doi au făcut schimb de adrese de email şi, spre surprinderea lui George Clooney (care credea iniţial că sunt doar amici), Amal Alamuddin a acceptat dintr-un foc să iasă cu el.

Acela a fost momentul în care George Clooney, unul dintre cei mai râvniţi burlaci de la Hollywood, şi-a întâlnit jumătatea, cu care s-a şi căsătorit după aproximativ un an şi împreună cu care are acum doi copii.

Nu este prima dată când actorul vorbeşte despre începutul acela plin de magie al relaţiei lor însă modul în care o face în emisiunea lui Letterman este adorabil. Nu rataţi aşadar episodul  cu el din ”My Next Guest Needs No Introduction”, ce va fi difuzat de Netflix pe 9 februarie!

 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO