fbpx

Căutare

Share this article

Valeria lansează Get back, a treia piesă pe care o compune şi o interpretează artista din Republica Moldova. Piesa Get back este o continuare a pieselor Remember şi Distanţe. Toate trei vorbesc despre viaţa sa şi despre natura relaţiilor cu oamenii din jur.

„Deşi la prima ascultare pare o melodie de dragoste, în realitate cântecul acesta este despre toate experienţele vieţii: fie ele bune sau rele. Acestea fac parte din personalitatea fiecăruia şi sunt cele care îl conturează şi îl definitivează în acelaşi timp”.

Videoclipul piesei Get Back, regizat de Nicu Drăgan, s-a filmat în Franţa şi în Olanda şi se bazează mai mult pe imagine: „Vreau ca oamenii să-mi asculte versurile şi muzica, iar imaginile să vină doar ca o completare la ceea ce aud”, explică artista.

Valeria a început de la 8 ani să cânte la chitară, când tatăl ei a înscris-o la Şcoala de Muzică. Vocea şi-a descoperit-o la 16 ani, după ce a ascultat artişti indie internaţionali pe YouTube şi a făcut primul cover după Damien Rice.

Valeria face parte din comunitatea de artişti Uninvited Artists, care acoperă o nişă muzicală de la electro şi pop punk până la jazz şi indie folk. Printre artiştii Uninvited se numără Nopame, Petra Acher, Tobi Ibitoye, Groovy Bastards (Trupa Ioanei Vişinescu),  Are You Anywhere, Bad July (Iuliana Dobre), Deja Who (Ana Băncescu), August Day.

Pe Valeria o puteţi urmări pe site-ul valeriastoica.com, pe pagina de Facebook sau pe Instagram

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO