fbpx

Căutare

Share this article

Cei care l-au iubit pe Harry Potter cu siguranţă aşteaptă orice motiv să revină „pe băncile şcoalii”, la Hogwarts. Din noiembrie ne vom putea întoarce în lumea vrăjitorilor, alături de personajele din „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald”.

Pelicula face parte din franciza „Fantastic Beasts” (am văzut cu toţii „Fantastic Beasts and Where to Find Them” în 2016!), semnată tot de J.K. Rowling. Evenimentele se întâmplă cu mult înainte de a apărea pe lume Harry Potter. Asta, însă, nu înseamnă că lucrurile sunt mai puţin palpitante.

Primul trailer oficial al filmului „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” abia a fost lansat. Iar fanii au avut bucuria să descopere că multe dintre scene au loc la şcoala de magie şi vrăjitorie Hogwarts.

Actorul Jude Law joacă rolul îndrăgitului vrăjitor Albus Dumbledore, în tinereţea sa. Dar putem să-l zărim pentru o clipă şi pe Johnny Depp în rolul lui Grindelwald.

Franciza „Fantastic Beasts”, spinoff-ul al seriei „Harry Potter, va cuprinde 5 filme, iar acţiunea se petrece cu aproximativ 70 de ani înainte ca vrăjitorul Harry Potter să ajungă la şcoală. Este pentru prima dată când vedem şcoala Hogwarts ca parte din povestea „Fantastic Beasts”, care îl are ca protagonist pe Newt Scamander, un „magizoolog”, ce poartă o valiză plină de creaturi stranii. 

J.K. Rowling, autoarea cărţii „Fantastic Beasts and Where to Fiind Them” şi a seriei „Harry Potter”, a mărturisit că îl vede pe tânărul Dumbledore drept homosexual, îndrăgostit de vrăjitorul Gellert Grindelwald, care apoi s-a dovedit a fi malefic şi violent, precizează News.ro.

În trailer, Dumbledore apare într-o clasă din Hogwarts, după care îi cere lui Newt Scamander să lupte împotriva lui Grindelwald, pentru că el nu o poate face.

Filmul „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald” va avea premiera pe 16 noiembrie.

Citiţi şi:

20 de filme de văzut în 2018 (partea 1)

20 de filme de văzut în 2018 (partea a 2-a)

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO