fbpx

Căutare

Share this article

Toate femeile îşi doresc să arate fabulos în ziua nunţii, să se simtă minunat în rochia de mireasă şi să aibă parte de o şedinţă foto de vis, pentru a crea amintiri de neuitat. De aceea, noi ţi-am pregătit un mic ghid cu trucuri de înfrumuseţare ce te vor ajuta să arăţi aşa cum îţi doreşti în cea mai fericită zi a vieţii tale!

Fotografiile de la nuntă sunt amintiri minunate, peste ani şi ani le vei admira şi îţi vei aduce aminte cu drag de marele eveniment. De aceea, este important să arăţi perfect, aşa că optează pentru un machiaj profesional. Produsele trebuie să fie de calitate şi neapărat rezistente la apă. Va fi o zi plină de emoţii dar un machiaj waterproof va rezista cu brio, chiar dacă va fi supus lacrimilor de fericire. Iar dacă stresul organizării marelui eveniment şi-a pus amprenta pe tenul tău şi îţi simţi pielea ternă şi obosită ori te preocupă ridurile nu trebuie să intri în panică. Poţi opta pentru câteva terapii de rejuvenare facială care fac minuni. Tehnologia folosită este neinvazivă, aşa că nu ai de ce să-ţi faci griji în privinţa efectelor secundare. Iar la centrul Elite Estet poţi beneficia de un pachet special conceput pentru mirese:

Zen Bride

Tratamentul şterge oboseala, senzaţia de faţă căzută, redă tinereţea chipului. Reduce ridurile de expresie din jurul ochilor, diminuează cearcănele şi pleoapele căzute, întinereşte tenul, redă elasticitatea pielii, fermitatea pomeţilor, elimină şanţurile nazolabiale, stimulează regenerarea naturală a colagenului şi reface conturul feţei. Zonele tratate sunt ochii şi pomeţii sau bărbia dublă. Nu este nevoie de timp de recuperare, pacientul îşi poate relua imediat activitatea. Şedinţele se fac la interval de o săptămână, iar rezultatele durează până la doi ani de zile. Tratamentul garantează rezultate excelente, fără durerea şi riscurile asociate unui lifting chirurgical.

 •          4 tratamente Exilis Elite* 2 zone (8 tratamente în total)

 •          Consult dermatologic gratuit

 •          4 şedinţe drenaj – LymphaStim cadou

 Cadou – tratament pentru decolteu.

 Preţ special: 2500 lei

Iar dacă grija ta cea mai mare sunt kilogramele în plus şi nu reuşeşti să scapi de ele, nu intra în panică şi nu te înfometa. Te vei transforma într-o bridezilla şi nici nu vei slăbi localizat. În plus, astfel de diete sunt periculoase pentru sănătate, şi nu-ţi doreşti ca în ziua nunţii să simţi că-ţi fuge pământul de sub picioare din cauza curei de slăbire. Pentru orice mireasă este important ca rochia să vină perfect, şi faptul că ai câţiva centimetri în plus în talie nu ar trebui să-ţi umbrească fericirea din ziua marelui eveniment. Există soluţii, şi chiar rapide. De exemplu, poţi opta pentru terapii neinvazive care topesc grăsimea şi remodelează silueta, astfel că tu poţi avea corpul mult visat iar în ziua nunţii vei arăta aşa cum ai visat. În plus, la Elite Estet ai un pachet special conceput pentru mirese, la un super preţ şi cu un cadou inclus.

Foto: iStock

Elite Bride

Pachetul conţine liposucţie neinvazivă – scăpaţi de 3-5 cm din talie şi rejuvenare facială – fără riduri, oboseală, bărbie dublă sau cearcăne. 

 •           4 tratamente Vanquish

 •           4 şedinţe  Xwave

 •           4 şedinţe drenaj – LymphaStim 

 •           Consultaţie nutriţionist cadou  

 •          4 tratamente rejuvenare facială Exilis * 2 zone (8 tratamente în total)

 •          Consult dermatologic gratuit

 •          4 şedinţe drenaj – LymphaStim cadou

Cadou- tratament anticelulită 1 zonă ( fese sau posterior/coapse)

Preţ special: 5500 lei

Tratamentele sunt disponibile în centrul Elite Estet, Primăverii, Rosenthal 41, et.2, ap.3, Sector 1, Bucureşti; 0733.844.030 sau [email protected]. Mai multe informaţii: eliteestet.ro

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO