Gigi Căciuleanu participă la festivalul de dans contemporan „Like CNDB” cu spectacolul „Un minut de dans sau UF!!!” - LIFE.ro

Căutare

Share this article

Gigi Căciuleanu participă la festivalul de dans contemporan „Like CNDB” cu spectacolul „Un minut de dans sau UF!!!”, pe 4 martie, de la ora 19:30, la Sala Stere Popescu (Bvd. Mărăşeşti 80-82).

Festivalul „Like CNDB – Schimbăm idei” propune 17 spectacole, printre care şi cele găzduite de instituţiile partenere, discuţii cu publicul, proiecţiile unor filme din Festivalul Internaţional de Documentar şi Drepturile Omului „One World Romania”, un workshop şi un performance one on one.

Ediţia a 4-a a festivalului de dans contemporan de la CNDB se desfăşoară între 1 şi 26 martie sub sloganul „Schimbăm idei”. Evenimentele din cadrul Festivalului „LIKE CNDB 2017” vor avea loc la Sala Stere Popescu (Bvd. Mărăşeşti 80-82), la ARCUB (Str. Lipscani 84-90) şi la Teatrul Nottara (Bvd. Magheru 20).

Joi, de la ora 19.30, este programat spectacolul „Babel”, de Arcadie Rusu, o creaţie despre omul contemporan şi oraşul ca o junglă, în care fiecare organism încearcă să supravieţuiască aşa cum poate.

Mihaela Dancs şi Andreea David sunt protagonistele serii de vineri, cu „Duet în trecere”, un spectacol care porneşte de la întrebarea „Ce fel de dans produce combinaţia dintre David, Dancs şi muzică?”, de la 19.30.

Sâmbătă, coregraful şi dansatorul Gigi Căciuleanu participă la festival „Like CNDB” cu noul său spectacol, „Un minut de dans sau UF!!!”.

Prima săptămână de „Like CNDB” se încheie duminică cu un spectacol internaţional, „Your Mother at My Door”, al grupului Timothy and the things, o producţie SIN Arts Centre (Ungaria).

Găsiţi programul complet al festivalului pe site-ul CNDB.

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO