fbpx

Căutare

Share this article

Celebrul model rupe tăcerea şi răspunde criticilor care i s-au adus în ultima vreme. Într-o serie de tweet-uri postate duminică, Gigi Hadid a făcut referiri la starea sa de sănătate şi la boala cu care se chinuie de ani de zile.

Celebrul model, care a apărut luna aceasta într-un pictorial al revistei Vogue UK alături de sora sa, a ţinut să răspundă celor care făceau remarci negative la adresa felului în care arată. Comentariile acestora o acuzau pe Gigi Hadid că ar fi mult mai slabă decât acum câţiva ani când a intrat în lumina reflectoarelor.

„Scriu pentru aceia dintre voi atât de hotărâţi să găsiţi răspunsuri legate de modul în care corpul meu s-a schimbat de-a lungul anilor, poate că nu ştiţi că atunci când am început viaţa de model, la 17 ani, încă nu eram diagnosticată cu boala lui Hashimoto; aceia dintre voi care spuneau despre mine că „sunt prea mare pentru această industrie” vedeau, de fapt inflamaţiile şi retenţia de apă datorate bolii”.

Hadid a continuat să posteze un lung şir de tweet-uri care să explice întreaga situaţie. Boala Hashimoto are legătură directă cu o afecţiune a glandei tiroide şi este principala cauză a hipotiroidiei în Statele Unite.

Vedete din lumea modei (Ruby Rose şi Chrissy Teigen, de exemplu) şi-au arătat sprijinul pentru Gigi Hadid, tot prin tweet-uri, precizând că nimeni nu ar trebui să fie nevoit să ofere astfel de lămuriri în privinţa corpului său.

În încheierea acestei mărturisiri în social media, Hadid a făcut un apel la empatie şi a îndemnat oamenii să îşi folosească energia mai degrabă pentru a-i sprijini pe cei pe care îi admiră decât să fie cruzi cu aceştia.

 

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO