Căutare

Share this article

Giuliano Bekor este un fotograf recunoscut pe plan internaţional, iar portofoliul său cuprinde lucrări din domeniul fashion & beauty, din lumea celebrităţilor, a publicităţii şi a artelor frumoase. Fotografiile lui Giuliano Bekor au fost publicate în reviste de top din întreaga lume, iar lista clienţilor săi cuprinde companii din industria beauty, agenţii de publicitate, celebrităţi, producători şi artişti. Giuliano lucrează de peste 30 de ani în acest domeniu şi îţi perfecţionează continuu tehnicile fotografice. Un mix de lumină, culoare, formă şi spaţiu, aşa s-ar defini modul în care Giuliano îşi transpune ideile în fotografie. Fotograful Giliano Bekor îşi împarte viaţa între New York şi Los Angeles şi porneşte adesea în călătorii – atât pentru şedinţe fot, cât şi pentru a găsi noi surse de inspiraţie. Îndrăgostit de România, Giuliano ne-a bucurat cu un „cadou fotografic”, special de ziua îndrăgostiţilor. Puteţi vedea fotografiile pe care ni le face cadou în Galeria Foto.

Eşti un fotograf îndrăgostit de România. De ce o iubeşti?

Am avut parte de experienţe extraordinare în România,  am realizat shooting-uri pentru revistele de top de acolo şi, de asemenea, am adus unii dintre cei mai mari clienţi europeni de-ai mei să realizeze sesiuni foto în ţara voastră. Am colaborat cu unii dintre cei mai talentaţi artişti din domeniul muzicii precum şi cu vedetele de televiziune. De asemenea, am o mulţime de prieteni români în întreaga lume. De fiecare dată când vizitez România – fie că lucrez sau nu – mă simt extraordinar.

Ce poze ai ales să ne dăruieşti de Valentine’s Day? Povesteşte-ne un pic istoria lor.

Am pornit această serie de fotografii lăsându-mă inspirat de frumuseţe, de pasiune, de dragoste şi romantism – lucruri pe care îmi doresc să le surprind prin obiectiv. A minunată ziua în care m-am lăsat înconjurat de dragoste şi spiritul Valentine’s Day în studio, alături de o echipă foarte talentată.

Cum vezi tu frumuseţea feminină şi cum o surprinzi în fotografiile tale?

Fiecare femeie are un anume tip de frumuseţe pe care eu încerc să o surprind. Feminitatea se manifestă în sute de moduri, prin senzualitate, prin prisma personalităţii fiecărei femei în parte. Iar mie îmi place să le „transform”, prin fotografie, în ceea ce îmi inspiră ele în acel moment – cu ajutorul luminilor frumoase, al styling-ului, cu ajutorul machiajului şi al coafurilor. Atunci începe magia!

Cum vezi tu Iubirea prin obiectiv şi cum reuşeşti să o „capturezi” în fotografie?

Fiecare şedinţă foto pe care o fac porneşte de la iubire, pentru că fotografia este pasiunea mea. Şi simt asta indiferent pe cine fotografiez, indiferent ce se întâmplă în jurul meu în studio. Când am decis să realizez această serie de Valentine’s Day m-am concentrat pe ideea de dragoste şi pasiune. Atunci când  vezi dragoste într-o fotografie ştii că ai reuşit să surprinzi ceva extraordinar. Îmi place să surprind momente, îmi place să surprind „profunzimile” modelelor, pe care reuşesc să le scot cumva la iveală. O fotografie fără „adâncimi” şi fără dragoste nu înseamnă nimic.

Ce mesaj vrei să le transmiţi femeilor din România de Valentine’s Day?

Le doresc tuturor femeilor din România „a Happy Valentine’s Day!”. Sper ca fiecare femeie va reuşi să ia o pauză din rutina zilnică şi să se răsfeţe, iar cele cu adevărat norocoase să fie răsfăţate de perechea lor. Le doresc să aprecieze întotdeauna şi să se lase învăluite de sentimentul şi de forţa dragostei. Nimic nu se poate compara cu asta! Sper ca ziua asta de St. Valentin să le reamintească femeilor din România cât de importantă este DRAGOSTEA în vieţile noastre, sper ca ziua asta să fie un „wake up call”, un prilej să reînvie iubirea şi pasiunea – ca în piesa favorită de la The Beatles: „LOVE is all we need”.

Cum sărbătoreşti tu Valentine’s Day?

Sunt înconjurat de oamenii pe care îi iubesc. Din păcate nu voi avea alături de mine o femeie frumoasă pe care să o pot numi „my Valentine”…. dar poate ea mă aşteaptă undeva în România….?!

Noi am împrumutat Valentine’s Day din Statele Unite. Ce ai împrumuta tu din România?

Vacanţa de vară.

 

Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO