Căutare

Share this article

Spaţiul minimalist al Maison 13 s-a transformat la sfârşitul săptămânii trecute într-o super locaţie de petrecere cu ocazia prezentării colecţiilor de haine semnate Inais by Simiz.

Astfel, actriţele Ada Gales, Raluca Aprodu, Alexandra Poiana şi prezentatoarea Tv Camelia Baltoi împreună cu alţi jurnalişti, bloggeri şi influenceri au luat contact cu spiritul „glowing” al brandului ce a încălzit până şi vremea de afară.

Inais by Simiz propune o colecţie de haine matlasate, aurii sau argintii, jachete şi fuste din piele, înmuiate cu „aur lichid”, cămăşi cu o tuşă flashy, rochii peliculizate, bomber jacket cu „flori de mină” stilizate, tridimensionale.

Spaţiul unde s-a desfăşurat prezentarea a aminitit de călătoriile spaţiale în stilul astronauţilor, iar invitaţii s-au bucurat de un pahar de vin bun pe ritmuri rock-pop şi preparate culinare de la Cerdacul Coteşti.

Inais by Simiz încurajează un stil propriu, autentic şi personal, folosirea unor produse comode şi prietenoase, dar în acelaşi timp de calitate şi elegante.

Colecţiile se bazează pe reinterpretarea denimului prin tratamente specifice, dar conţin şi haine din alte materiale precum lână, piele, bumbac, matlaseuri peliculizate, fiind o fuziune între creativitate, tehnologie avansată, clasic şi modern, vechi şi nou.

Cea care crează aceste haine este designerul Ina Isbasescu, arhitect de profesie, a fost stilist la una dintre cele mai imăportante televiziuni din România iar acum este creatoarea unora dintre cele mai interesante costume din spoturile tv din străinătate. Simiz Fashion este una dintre cele mai mari fabrici de textile de la noi, cu o experienţă de peste 20 de ani în domeniu şi cu un portofoliu bogat de branduri internaţionale.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO