fbpx

Căutare

Share this article

Cu scopul de a promova golful în România şi de a creşte comunitatea de golferi, life.ro a organizat, cu sprijinul Friedrich Wilhelm Raiffeisen şi Romanian Golf Association, joi, 28 septembrie, cea de-a doua ediţie a evenimentului Golf Team for Life într-un decor deosebit, la Stejarii Golf Driving Range. Şi de data aceasta, iubitorii şi amatorii de golf au făcut echipă bună şi au reuşit să creeze atmosfera plăcută şi veselă specifică jocului de golf.

Doi profesori profesionişti de golf – Santiago Munoz (Stejarii Driving Range) şi Andrei Bădiţă (Lac de Verde, Breaza) au oferit primele noţiuni de golf celor care au vrut să descopere eleganţa acestui sport.

VIDEO: Golf Team for Life

Peste 50 de persoane au participat la competiţiile de golf puse la cale de Romanian Golf Association. Competiţia pentru pasionaţi a constat în trei probe: putting, lovitura de lungime cu driverul şi lovitura de pitching, în care jucătorii au încercat să atingă gongul cu mingea. în acelaşi timp, amatorii, deşi au pus prima oara o crosă în mână, au participat la o competiţie de putting în care au fost apreciate loviturile care au plasat mingile cât mai aproape de steag.

Câştigătorii din tabăra pasionaţilor de golf au fost: Roxana Tănase, cu 112 puncte, urmată de Răzvan Marcu pe locul al doilea, cu 97 de puncte, şi Ioana Iavorschi pe locul al treilea, cu 95 de puncte. La proba specială de gong, după un playoff intens, câştigătorii au fost Constantin Marcu şi Ştefan Cătoiu, care au reuşit câte două lovituri fiecare. Premiul special pentru această proba a fost oferit de Canah şi a constat în „Pachetul Golferului”, un pachet special conceput pentru nevoile golferilor şi care este disponibil pe canah.ro

Începătorii care au avut cele mai bune lovituri de putting au fost: Ioana Tănase pe locul întâi, cu 33 de puncte, Marian Alexe pe locul al doilea, cu 28 de puncte, şi Florin Bulgariu pe locul al treilea, cu 25 de puncte.

În paralel s-au desfăşurat şi competiţii de putting pentru copii, premiaţi de sponsori pentru participare.

Mulţumim La Prairie pentru răsfăţul cu produsele cosmetice, Julius Meinl pentru cafeaua savuroasă, iRolls , pentru îngheţata şi gofrele delicioase, Adore Cakes pentru deliciosul candy bar, Aqua Carpatica pentru că ne-a menţinut hidrataţi în timpul competiţiilor, Domeniile Sâmbureşti pentru vinuri şi Canah, pentru degustarea de excepţie a produselor sale din seminţe de cânepă.

life.ro este singura publicaţie de lifestyle care sprijină dezvoltarea golfului în Romania, dedicând-i o rubrică specială. Galeria de fotografii care stau mărturie pentru buna dispoziţie de la eveniment se găseşte aici.

read
next

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO