fbpx

Căutare

Share this article

life.ro și Romanian Golf Association și-au unit din nou forțele și au organizat în seara de 19 septembrie, cea de-a treia ediție a evenimentului Golf Team for Life, cu scopul de a promova golful în rândul invitaților care nu au avut tangență cu acest sport până în prezent și pentru a dezvoltă comunitatea de golf existentă. Și de data aceasta iubitorii și amatorii de golf au marcat o seară de neuitat la Stejarii Golf Driving Range și s-au întrecut în networking, voie bună și competiții amuzante.

Foto: Raduly Laszlo

Doi profesori profesionişti de golf Santiago Munoz (Stejarii Driving Range) şi Gabriel Toader (Champ du Golf) au oferit primele noţiuni de golf invitaților care au dorit să afle mai multe despre eleganţa și complexitatea acestui sport.

Peste 70 de adulți și copii au luat parte la competițiile de golf puse la cale de Romanian Golf Association. Competiţia pentru pasionaţi a constat în trei probe: putting, lovitura de lungime cu driverul și lovitura de pitching în care targetul jucătorilor a fost atingerea gongului cu mingea. În același timp, amatorii, după ce s-au familiarizat cu primele noţiuni de golf, au participat la o competiţie de putting în care au fost apreciate loviturile care au plasat mingile cât mai aproape de steag.

Câștigătorii din competiția pasionaților de golf au fost Vladimir Sfrija cu un scor excelent de 170 de puncte, urmat de Nick Eftimie pe locul al doilea cu 99 de puncte, și Luiza Mullner pe locul al treilea cu 84 de puncte. La proba specială de gong, Vladimir, câștigătorul acestei ediții, a reușit o perfrmanta greu de egalat, și anume să atingă gongul de 3 ori.

Foto: Raduly Laszlo
Foto: Raduly Laszlo

Începătorii care au avut cele mai bune lovituri de putting au fost Ioana Tănase pe locul întâi cu 33 de puncte, Marian Alexe pe locul al doilea cu 28 de puncte și Florin Bulgariu pe locul al treilea cu 25 de puncte.

În paralel s-a desfășurat și concursul de putting pentru copii care au fost premiați de sponsori.

Foto: Raduly Laszlo
Foto: Raduly Laszlo
Foto: Raduly Laszlo

Mulţumiri sponsorilor acestui eveniment: Friedrich Wilhelm Raiffeisen si Arcadia Aparments si partenerilor: Canah pentru degustarea delicioaselor produse din seminţe de cânepă, Angeline Cake Boutique pentru deliciosul candy bar, Leonidas pentru premiile dulci, Bvlgari, Aqua Carpatica pentru hidratare, Domeniile Sâmburești pentru vinuri.

life.ro este singura publicaţie de lifestyle care promovează golful în România.

Galeria de fotografii din cadrul evenimentului este disponibilă aici.

read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO