Căutare

Share this article
Imediat după ceremonie şi la foarte scurt timp după şedinţele foto, VIP-urile care au participat la Oscaruri se pornesc spre faimoasele petreceri de după Gală, ocazie să se distreze, dar şi să se elibereze de emoţiile şi încărcătura nervoasă generate de eveniment. 
 
Iar cea mai căutată petrecere este cea oficială, Governors’ Ball, organizată chiar de Academia americană de film. Ca dovadă, în fiecare an participă la fastuosul bal în jur de 1500 de invitaţi. Dar ceea ce face această petrecere foarte căutată este faptul că din 2010 la Governors’ Ball sunt inscripţionate statuetele cu numele câştigătorilor. 
 
Pentru a păstra deplina confidenţialitate asupra celor care sunt premiaţi, Academia americană de film a decis ca nicio statuetă să nu fie gravată în avans, ci inscripţionarea să se facă după decernare. Şi, deoarece procesul de gravare dura prea mult – statuetele fiind returnate la Academie, încă de acum şapte ediţii, s-a luat decizia ca doritorii să îşi poată grava pe loc statuetele mult râvnite la Governors’ Ball. 
 
Iar petrecerea de anul aceasta a fost memorabilă, oferindu-i pretextul lui Leonardo di Caprio să facă deja celebra glumă: „Şi, deci faceţi asta în fiecare an? Da? Eu nu am de unde să ştiu..”. De unde că nu trebuie să ai mai mult de un Oscar ca să dai dovadă de un fin simţul umorului şi de autoironie.  
 
Share this article
Ți-a placut povestea? Ajută-ne și promoveaz-o pe social media
read
next
promoted
articles
loading...

Abonează-te la newsletter-ul LIFE.RO